Αθλητισμός

Μπίμπρας Νάτχο: Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο έμπειρος μέσος

Μπίμπρας Νάτχο: Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο έμπειρος μέσος
Μπίμπρας Νάτχο: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ισραηλινός μέσος, που έλυσε σήμερα το συμβόλαιο του.

Μπίμπρας Νάτχο: Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έλυσε σήμερα ο Ισραηλινός μέσος, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Οι δύο πλευρές συζήτησαν και έφτασαν σε συμφωνία το μεσημέρι για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, η οποία έληγε το καλοκαίρι του 2020. Ο Νάτχο δεν επιθυμούσε την παραμονή του στους Πειραιώτες, καθώς θα μειωνόταν αισθητά ο χρόνος συμμετοχής του, αφού δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως το πλάνο του είχε άλλους ποδοσφαιριστές για την πρώτη γραμμή της ενδεκάδας. Και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο ατζέντης του Ισραηλινού μέσου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της λύσης της συνεργασίας του παίκτη. Μια λύση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τη χρυσή τομή άμεσα και χωρίς προστριβές. Ο Νάτχο φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε συνολικά 34 αναμετρήσεις, μετρώντας 1 γκολ και 5 ασίστ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να τους βοηθήσει ουσιαστικά στην προσπάθεια που έκαναν για την επιστροφή στην κορυφή στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να τερματίζουν δεύτεροι στο πρωτάθλημα πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Ισραηλινός μέσος φέρεται να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτή φέρεται να είναι η τουρκική Αλάνιασπορ, η οποία διεκδικεί τον Νάτχο εδώ και αρκετές εβδομάδες και φέρεται να βρίσκεται μια «ανάσα» από την υπογραφή συμβολαίου με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Φερνάντο Γιορέντε: Ζήτησε χρόνο από τον Ολυμπιακό για να αποφασίσει

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ένα από τα ονόματα που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων» είναι εκείνο του Φερνάντο Γιορέντε. Ο Ισπανός επιθετικός είναι ελεύθερος, καθώς σε λίγες ημέρες (30/6) λήγει -επίσημα- το συμβόλαιό του με τη φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ. Η περίπτωση του Γιορέντε είναι εξαιρετικά δύσκολή καθώς, ο 35χρονος έχει ως προτεραιότητα ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, καθώς ψάχνει -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές του με τον Γιορέντε, ο οποίος έχει ζητήσει λίγο χρόνο, προκειμένου να δώσει την απάντησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού αθλητικού Τύπου ενδιαφέρον για την απόκτησή του φαίνεται να έχουν εκδηλώσει και οι Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα. Αν τα δημοσιεύματα αληθεύουν τότε η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κόκκινου Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει για πολύ τον Γιορέντε και δουλεύει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Πιο κοντά στους Πειραιώτες βρίσκεται ο Μαροκινός (33 ετών) Γιουσούφ Ελ Αραμπί, ο οποίος και εκείνος έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Ντουχαΐλ. Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του 31χρονου Μπέντζαμιν Μουκάντζο, με τον Καμερουνέζο φορ να έμεινε και εκείνος ελεύθερος από ομάδα της Κίνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments