Ελλάδα

Άλιμος νεκρός άνδρας: Θρίλερ σε παραλία – Εντοπίστηκε σορός άνδρα

Άλιμος νεκρός άνδρας: Θρίλερ σε παραλία – Εντοπίστηκε σορός άνδρα
Άλιμος νεκρός άνδρας: Μετά τον εντοπισμό της σορού, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Άλιμος νεκρός άνδρας: Σορός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε το πρωί στην παραλία Α΄ Αλιπέδου Αλίμου. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείο Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Άλιμος νεκρός άνδρας: Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία Α΄ Αλιπέδου Αλίμου. Η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η  διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Λιμενικό Σώμα: Εντοπισμός και διάσωση από σκάφος ανοιχτά της Κω

Στον εντοπισμό και τη διάσωση οκτώ (08) αλλοδαπών προέβη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ”ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019”. Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ”ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ” ν. Κω, πνευστή λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Κω.

Επίσης, στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαπέντε (15) αλλοδαπών προέβη, πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ”ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019”. Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ”ΨΑΛΙΔΙ” ν. Κω, πνευστή λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του εν λόγω σκάφους οδήγησε με ασφάλεια την λέμβο στην ανωτέρω παραθαλάσσια περιοχή.

  • Προανακρίσεις διενεργούνται από το Λιμεναρχείο Κω.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments