Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μεγάλη γιορτή στα Σεπόλια για τον MVP του NBA (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μεγάλη γιορτή στα Σεπόλια για τον MVP του NBA (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Χαμός" στα Σεπόλια για τον νέο MVP του NBA. Αποθεωτική υποδοχή στον Greek Freak από εκατοντάδες φίλους του μπάσκετ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φοβερή υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ στον νέο MVP του NBA. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πολύ σημαντικού προσωπικού βραβείου, ο Γιάννης επέστρεψε στη γειτονιά που μεγάλωσε, για τη διοργάνωση του τουρνουά “Antetokounbros”. Τα Σεπόλια έβαλαν τα γιορτινά τους και το γηπεδάκι στο οποίο εκείνος και τ’ αδέρφια του έριξαν τα πρώτα τους σουτάκια, έχει μετατραπεί σε περιοχή για ένα… άκρως μπασκετικό πάρτι.

Η Nike, χορηγός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει φροντίσει ώστε η εν λόγω γιορτή να θυμίζει αρκετά σε… ΝΒΑ, με το στήσιμο video wall αλλά και ειδικών φωτισμών για την περίσταση. Το φετινό Antetokounbros καλύπτεται από δεκάδες αμερικανικά δίκτυα που ακολούθησαν τον Greek Freak στη γειτονιά όπου μεγάλωσε. Καλεσμένοι του Γιάννη αρκετοί σπουδαίοι Έλληνες αθλητές του παρελθόντος αλλά και του παρόντος.

Ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε κι εμείς στη γιορτή του μπάσκετ, δίπλα στον Γιάννη που μας κάνει τόσο υπερήφανους σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Κι εμείς από μικροί το αγαπήσαμε πολύ. Κάναμε πολλές θυσίες και όνειρα. Είμαστε τυχεροί που τα πετύχαμε. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να κυνηγάνε τα όνειρα τους και να δουλεύουν σκληρά».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μεγάλη μπασκετική γιορτή

Ανακοίνωσαν την ίδρυση ακαδημίας οι Αντετοκούνμπο

Οι αφοί Αντετοκούνμπο φύλαγαν την έκπληξη για το τέλος! Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του “Antetokounmbros Event”, ο Γιάννης και τα αδέρφια του θα προχωρήσουν στην ίδρυση της Antetokounmbros Academy. Η εν λόγω ακαδημία θα δημιουργηθεί για να βοηθήσει όσα παιδιά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους, παίζοντας μπάσκετ.

Η ακαδημία θα “στηθεί” με την αρωγή του ιδρύματος Ωνάση και της ιστοσελίδας “Eurohoops”. Μάλιστα, το funding για τα πρώτα βήματα αυτής της σπουδαίας κίνησης έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς κατά τη διάρκεια του σημερινού event στα Σεπόλια, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 25.000 ευρώ. Στο μέλλον, θα λάβουν χώρα παρόμοιες ενέργειες, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανέγερση και την υποστήριξη μιας ακαδημίας που έχει ως μοναδικό στόχο να βοηθήσει όσα παιδιά έχουν ανάγκη και θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους κρατώντας στο χέρι την πορτοκαλί θεά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments