Διεθνή

Millie Bobby Brown: Πρωταγωνίστρια στο “Enola Holmes” μαζί με τον Henry Cavill

Millie Bobby Brown: Πρωταγωνίστρια στο “Enola Holmes” μαζί με τον Henry Cavill
Millie Bobby Brown: Στο επιτελείο των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στο φιλμ μυστηρίου θα είναι και o Sam Claflin (The Hunger Games) .

Millie Bobby BrownΗ 14χρονη σταρ της τηλεοπτικής σειράς-φαινομένου Stranger Things θα είναι η πρωταγωνίστρια στο επερχόμενο franchise ταινιών ‘Enola Holmes’. Στις ταινίες η Millie Bobby Brown θα υποδυθεί την έφηβη αδερφή του περίφημου ντετέκτιβ “Sherlock Holmes” τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Henry Cavill (Man of Steel, Justice League, The Witcher, Mission: Impossible – Fallout).

Η νεαρή ηρωίδα της ιστορίας θα αποδείξει ότι κάνει και εκείνη εξίσου εξαιρετική δουλειά στην διαλεύκανση ανεξιχνίαστων υποθέσεων. Οι ταινίες είναι εμπνευσμένες από τα βιβλία της συγγραφέως Nancy Springer, η οποία έχει αποσπάσει το βραβείο “Edgar Award”. To 2006 σημείωσε τεράστια επιτυχία με το «The Case of the Missing Marquess», το πρώτο βιβλίο της λογοτεχνικής της σειράς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Coming Soon, o Sam Claflin (The Hunger Games) έρχεται να προστεθεί στο cast των ταινιών “Enola Holmes”, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθεί ποιον ρόλο θα ενσαρκώσει. Την μητριαρχική φιγούρα της οικογένειας Holmes θα ερμηνεύσει η υποψήφια για Όσκαρ, Helena Bonham Carter (King’s Speech).  Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το Enola Holmes κάθεται ο Harry Bradbeer, με τον Jack Thorne να επιμελείται την προσαρμογή του σεναρίου.

Millie Bobby Brown: Σύντομο βιογραφικό

Η Millie Bobby Brown γεννήθηκε στην Marbella της Ανδαλουσίας στην Ισπανία, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά των Άγγλων γονέων Κέλι και Ρόμπερτ Μπράουν. Η οικογένεια μετακόμισε στο Bournemouth, Dorset όταν η Μπράουν ήταν περίπου τεσσάρων χρονών, και στη συνέχεια στο Orlando, Φλόριντα τέσσερα χρόνια αργότερα. Η Μπράουν μένει στο Λονδίνο και στην Ατλάντα της Γεωργίας .

Το 2013, η Millie Bobby Brown έκανε το ντεμπούτο της ως γκεστ στη δραματική σειρά φαντασίας του ABC, Once Upon a Time in Wonderland, ένα spin-off της Once Upon a Time, υποδυόμενη τον ρόλο της Young Alice. Το 2014, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Intruders του BBC America ως Madison O’Donnell. Στη συνέχεια έκανε εμφανίσεις στο CBS αστυνομικό δράμα NCIS, στη sitcom του ABC, Modern Family, και στη δραματική σειρά του ABC, Grey’s Anatomy.

Από το 2016, η Μπράουν υποδύεται την “Eleven” στη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας Stranger Things, στο Netflix. Η ερμηνεία της έλαβε θετική κριτική και ήταν υποψήφια για το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών για τον Β’ Γυναικείο Ρόλο σε δραματική σειρά και το βραβείο Primetime Emmy δεύτερου γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά. Κέρδισε το βραβείο Σωματείου Ηθοποιών για εξαίρετη ερμηνεία σε δραματική σειρά μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της.

Stranger Things: Διαθέσιμος ο τρίτος κύκλος της σειράς του Netflix

Το Netflix έκανε διαθέσιμη από την Πέμπτη 4 Ιουλίου την 3η σεζόν του Stranger Things, η οποία αναμένεται πιο επική από κάθε άλλη, όντας μια τεράστια παραγωγή της συνδρομητικής υπηρεσίας. Η ιστορία μας μεταφέρει ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν και συγκεκριμένα μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού του 1985. Οι ήρωές μας περνάνε ξέγνοιαστα τις ημέρες τους, πηγαίνοντας στη πισίνα και κάνοντας βόλτες στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο της πόλης. Όμως το κακό παραμονεύει ακριβώς κάτω από την επιφάνεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments