Αθλητισμός

Κέβιν Μιραλάς: Επιστρέφει στην Σταντάρ σε τιμή ευκαιρίας

Κέβιν Μιραλάς: Επιστρέφει στην Σταντάρ σε τιμή ευκαιρίας
Κέβιν Μιραλάς: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης.

Κέβιν Μιραλάς: Ο Βέλγος σταρ ήρθε στην Ελλάδα και με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατάφερε να κερδίσει μια ακριβή μεταγραφή στην Έβερτον. Το ξεκίνημα του στην Αγγλία ήταν εξαιρετικό καθώς τα πρώτα χρόνια αποτελούσε ένα από τα βασικότερα στελέχη των “ζαχαρωτών”. Ωστόσο με την πάροδο των ετών έχασε την θέση του στο αρχικό σχήμα. Αυτό τον οδήγησε να ψάξει αλλού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος εξτρέμ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Τελικά τον Ιανουάριο του 2018 οι Πειραιώτες έκαναν το μεγάλο μπαμ και τον έντυσαν ξανά στα “ερυθρόλευκα”. Στο δεύτερο μισό της σεζόν που αγωνίστηκε στην Ελλάδα πραγματοποίησε 12 συμμετοχές πετυχαίνοντας μόλις 2 τέρματα. Οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες, το ίδιο και η ρήτρα του δανεισμού.

Κέβιν Μιραλάς: Επιστροφή στο σπίτι

Τελικά ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε ποτέ την οψίον αγοράς. Ο παίκτης επέστρεψε στην Έβερτον η οποία τον έδωσε εκ νέου δανεικό στην Φιορεντίνα. Παρά το γεγονός πως ο Μιραλάς είχε άλλη μια ευκαιρία σε κορυφαίο πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις που να είναι ικανές για να προχωρήσει η Ιταλική ομάδα στην αγορά του. Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του.

Η Έβερτον δεν έχει καμία διάθεση να του δώσει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Αντίθετα θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι η Αγγλική ομάδα θα πρέπει να πουλήσει τον Μιραλάς αν δεν θέλει να τον χάσει ελεύθερο σε λίγους μήνες. Βέβαια κάτι τέτοιο επηρεάζει άμεσα και την τιμή του παίκτη. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως όταν ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, η αγοραστική του αξία αλλάζει.

Αυτό το γεγονός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Σταντάρ Λιέγης που φέρεται να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μιραλάς. Μάλιστα, το ποσό που θα χρειαστεί να δώσει είναι μόλις 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι αυτή που έκανε τα πρώτα του βήματα ο Μιραλάς πριν από 15 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments