Αθλητισμός

Τζίμερ Φριντέτ: Του είχε “φάει” τη θέση ο Καλάθης το 14

Τζίμερ Φριντέτ: Του είχε “φάει” τη θέση ο Καλάθης το 14
Τζίμερ Φριντέτ: Ο Αμερικανός είχε φτάσει μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό το 2014, αλλά δεν ήρθε εξαιτίας του Νικ Καλάθη.

Τζίμερ Φριντέτ: Ο Αμερικανός γκαρντ κατά πάσα πιθανότητα θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το ενδιαφέρον της “πράσινης” ΚΑΕ για τον 30χρονο μπασκεμπολίστα δεν είναι καινούργιο. Το 2014 οι δυο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή και ήταν μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας. Εκείνη την περίοδο ο Παναθηναϊκός διαπραγματευόταν με τον Νικ Καλάθη που ζητούσε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι πράσινοι ήθελαν να φέρουν ξανά στην ομάδα τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ για να χτίσουν πάνω του τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής και να τον κάνουν αρχηγό δίνοντας του το ρόλο του ηγέτη που μέχρι τότε είχε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Τότε ο Καλάθης είχε ακόμα συμβόλαιο με τους Γκρίζλις και προσπαθούσε να μείνει ελεύθερος. Το θέμα έδειχνε να έχει κολλήσει και ο Παναθηναϊκός ήταν αναγκασμένος να κοιτάξει αλλού.

Τζίμερ Φριντέτ: Το…πράσινο παρελθόν του

Όταν ο Παναθηναϊκός κουράστηκε να περιμένει τον Καλάθη, στράφηκε στην περίπτωση του Φριντέτ. Μάλιστα, οι επαφές των δυο πλευρών πήγαν καλά και όλα έδειχναν πως υπάρχει συμφωνία. Τα ρεπορτάζ της εποχής ανέφεραν ότι ο παίκτης είμαι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στη χώρα μας. Τελικά προτίμησαν να… προσπεράσουν τον 30χρονο γκαρντ και να περιμένουν τον Καλάθη, ο οποίος έφαγε τελικά τη θέση από τον Φριντέτ.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο Ελληνοαμερικανός δεν είχε έρθει εκείνη την περίοδο στον Παναθηναϊκό. Είχε συμφωνήσει όμως, να έρθει όποτε θα έμενε ελεύθερος από το Μέμφις. Και ήρθε τελικά το 2015. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Αμερικανός αναμένεται να φορέσει τελικά την πράσινη φανέλα. Παράλληλα οι πρωταθλητές φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας που έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments