Πολιτική

Υπουργικό συμβούλιο: Τα παραλειπόμενα της πρώτης συνεδρίασης (pics)

Υπουργικό συμβούλιο: Τα παραλειπόμενα της πρώτης συνεδρίασης (pics)
Υπουργικό συμβούλιο: Η πρώτη συνεδρίαση έβγαλε πολλά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα και μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από τη Βουλή.

Υπουργικό συμβούλιο: Στις 11 το πρωί ήταν προγραμματισμένο το πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης. Όλοι οι υπουργοί είχαν φτάσει στη Βουλή τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 10:55 και η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 11: 05. Αυτό προκάλεσε την έκπληξη των δημοσιογράφων που είχαν συνηθίσει σε μεγαλύτερες καθυστερήσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης όλοι οι υπουργοί πήραν στα χέρια του από έναν φάκελο που τους είχε δώσει νωρίτερα ο κ. Γεραπετρίτης με τους στόχους του επόμενου εξαμήνου. Στη συνέχεια ακολούθησε η αναμνηστική φωτογραφία. Δίπλα στον πρωθυπουργό στέκονται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Όλοι οι υπουργοί επέλεξαν να φορέσουν γραβάτα με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί.

Αφού βγήκε η φωτογραφία δημιουργήθηκαν ορισμένα πηγαδάκια ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε για λίγο με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, υπό το βλέμμα των Κώστα Σκρέκα και Κώστα Τσιάρα.

Ο Πρωθυπουργός είχε μια ολιγόλεπτη κουβέντα με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδουκαι ο υφυπουργός Οικονομικών, είχε την ευκαιρία για μια στιγμή χαλάρωσης με την νέα υφυπουργό παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments