Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Σοβαρός τραυματισμός για τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Κώστας Φορτούνης: Σοβαρός τραυματισμός για τον αρχηγό του Ολυμπιακού
Κώστας Φορτούνης: Σοκ στον Ολυμπιακό, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αρχηγός του μετά τον τραυματισμό του στο ματς με το Αμβούργο, έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών.

Κώστας Φορτούνης: Πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη στην φιλική αναμέτρηση κόντρα του Ολυμπιακού στο Αμβούργο το απόγευμα της Τετάρτης (11/7). Ο Έλληνας άσος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος και αποχώρησε από την αναμέτρηση κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου και φυσικά του ιατρικού τιμ ήταν καθησυχαστικές, τονίζοντας πως πιθανότατα δεν είναι κάτι το σοβαρό, πέρα από μια κάκωση. Ωστόσο, μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε το μέγεθος του τραυματισμού του Έλληνα άσου.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός κατά την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρολεύκων» στην Αθήνα έφυγε κατευθείαν για το νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες. Κι όλα αυτά, ενώ ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Θυμίζουμε πως η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου και ο επαναληπτικός για τις 30 του ίδιου μήνα.

Η απώλεια του Φορτούνει αποτελεί ένα σοβαρότατο πλήγμα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος χάνει τον καλύτερο του παίκτη λίγο πριν αρχίσει η φετινή σεζόν με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη να προκαλεί κατήφεια, στεναχώρια και προβληματισμό σε άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ημέρες ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η περίοδος αποθεραπείας για έναν τέτοιο τραυματισμό είναι περίπου έξι μήνες. Ο Φορτούνης μετά το χειρουργείο θα ξεκινήσει τη δύσκολη προσπάθεια της επιστροφής, με στόχο να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός από ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments