Αθλητισμός

Ουίλιαμς Γκος: Πληρώνει το ΝΒΑ out και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό

Ουίλιαμς Γκος: Πληρώνει το ΝΒΑ out και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Ουίλιαμς Γκος: Στους Γιούτα Τζαζ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, ο Αμερικανός.

Ουίλιαμς Γκος: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Αμερικανός. Μία απρόσμενη εξέλιξη που σίγουρα δεν είχαν υπολογίσει στον Πειραιά. Ο Γκος αν και τις τελευταίες ημέρες έδειχνε προσηλωμένος στον Ολυμπιακό, φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα του NBA.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Βαρλάς, ο απόφοιτος του Gonzaga, ο Γκος είναι πολύ πιθανό να βρει συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τις επόμενες ώρες. Αν τελικά συμβεί αυτό, ο Αμερικανός θα πληρώσει το NBA out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, το οποίο ισχύει και για την επόμενη χρονιά, και θα αποχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το Eurohoops,η ομάδα του ΝΒΑ που είναι διατιθεμένη να προσφέρει συμβόλαιο στον 24χρονο γκαρντ είναι οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του. Οι «Μορμόνοι» είχαν επιλέξει τον άλλοτε παίκτη της Παρτιζάν στο νο.55 του ΝΒΑ Draft το 2017. Ο Ουίλιαμς Γκος είναι έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ.

Μίλος Τεόντοσιτς: Η… βόμβα της χρονιάς – Υπογράφει στη Βίρτους Μπολόνια

«Βόμβα» μεγατόνων είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η Βίρτους Μπολόνια, η οποία συμφώνησε με τον Σέρβο σούπερ σταρ. Όπως αναφέρει το «Eurohoops», οι Ιταλοί τα βρήκαν σε όλα με τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος θα υπογράψει για τρία χρόνια. Ο Τεόντοσιτς βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού κι άλλων ομάδων της Euroleague, αλλά όπως όλα δείχνουν η Βίρτους Μπολόνια είναι αυτή που θα πάρει την υπογραφή του.

Προπονητής της Βίρτους Μπολόνια είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συνεργάζεται με τον Τεόντοσιτς στην Εθνική Σερβίας κι έχουν άριστες σχέσεις. Ο έμπειρος γκαρντ ήταν στο «στόχαστρο» πολλών ομάδων της Euroleague, μεταξύ των οποίων για ένα διάστημα βρέθηκε και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, η φημολογία ήθελε την Μακάμπι Τελ Αβίβ να του ασκεί στενό… μαρκάρισμα. Όμως, ο Μίλος αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να πάει για μία τριετία στην Ιταλία, δηλαδή μέχρι το 2022.

Θυμίζουμε πως η Βίρτους Μπολόνια αγωνίζεται φέτος στο Eurocup στον Α’ Όμιλο μαζί με τον Προμηθέα, κάτι που σημαίνει πως όλα δείχνουν ότι θα δούμε τον Σέρβο σταρ στο «Δ. Τόφαλος» μέσα στη σεζόν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments