Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης: Πως συνδέεται η υπόθεσή του με τον Μπογέ

Γιώργος Γιακουμάκης: Πως συνδέεται η υπόθεσή του με τον Μπογέ
Γιώργος Γιακουμάκης: Ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να "ξεκλειδώσει" την υπόθεση του Λούκας Μπογέ. Όλο το παρασκήνιο.

Γιώργος Γιακουμάκης: Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό το γεγονός πως προτιμά να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ανοίγοντας δρόμο για τη μετακίνησή του στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση εάν υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στο θέμα του ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Κι αν συμβεί αυτό που θέλει ο Γιακουμάκης, τότε η ΑΕΚ δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει στο ρόστερ, σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, που θα ήθελε και έναν στόπερ, έχει άποψη για τον παίκτη και θα τον ήθελε για να πλαισιώσει τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, όμως μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Αν αποχωρήσει ο Γιακουμάκης τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Μπογέ ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και ως σέντερ φορ, κάτι που δίνει στον Πορτογάλο προπονητή μια ακόμα εναλλακτική και του ανοίγει τα χέρια και για τα άκρα της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα εξαρτώνται από τον Γιακουμάκη και ότι οι δύο παίκτες δεν πρόκειται να συνυπάρξουν μαζί στην Ένωση, όμως τίθεται θέμα Μπογέ στην ΑΕΚ και αναμένονται εξελίξεις.

Ο Καρντόσο τσεκάρει και στόπερ

Ο Καρντόσο έχει παρατηρήσει ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στη γραμμή της άμυνας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», με τον Πορτογάλο κόουτς να εντοπίζει μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν προς το παρόν ως πρώτες επιλογές στην τετράδα της άμυνας. Κάτι που αναγκάζει τον σύλλογο να βγει στην αγορά για την απόκτηση μιας ποιοτικής λύσης.

Ο Νίκος Λμυπερόπουλος, τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» αλλά και ο Καρντόσο έχουν καταρτίσει μια λίστα με αρκετά υποψήφια ονόματα. Οι περιπτώσεις είναι μεν πολλές, αλλά υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που έχουν υπογραμμίσει, όσον αφορά τον στόπερ που χρειάζεται η ΑΕΚ. Οι Καρντόσο και Λυμπερόπουλος έχουν συμφωνήσει στο ότι η «Ένωση» χρειάζεται έναν αριστεροπόδαρο στόπερ. Η επιλογή αυτή θα περάσει από… κόσκινο. Αφ’ ενός, η ΑΕΚ δεν βιάζεται να κλείσει τη μεταγραφή, αφ’ ετέρου, για να γίνει κίνηση, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί μια πολύ καλή περίπτωση, που θα «κάνει» στον Καρντόσο αλλά και τον Λυμπερόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments