Ελλάδα

Περιστέρι: Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα σε καφετέρια

Περιστέρι: Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα σε καφετέρια
Περιστέρι: Άγρια δολοφονία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, σε καφέ-μπαρ που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, με άγνωστο να πλησιάζει νεαρό άνδρα και να τον πυροβολεί θανάσιμα.

Περιστέρι: Άγριο έγκλημα σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια, η οποία ανήκει στον γνωστό ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη και την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Αγγελική Δαλιάνη. και βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Ο ένας εκ των δύο μπήκε στην καφετέρια, πλησίασε έναν νεαρό άνδρα και τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι και μία στην πλάτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων της καφετέριας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Αττικό νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από μερικές ώρες ξανά στο Περιστέρι, μια ακόμη δολοφονία ενός άνδρα από τον συγκάτοικό του συγκλόνισε την περιοχή. Ένας άνδρας 37 ετών κατάφερε να περάσει μια σακούλα γύρω από το κεφάλι του 35χρονου συγκατοίκου του και να του προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα έλαβε χώρα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επί της οδού Αγραφιώτου στο Περιστέρι.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, που έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί είχαν καλέσει την αστυνομία για το επεισόδιο που εξελισσόταν ανάμεσα στους δύο άνδρες. Σταμάτησαν όμως, πρόσκαιρα όπως αποδείχθηκε, τον καυγά πριν παρέμβει η ΕΛ.ΑΣ. Το μεσημέρι οι περίοικοι άκουσαν εκ νέου φωνές και φασαρία από το διαμέρισμα και κάλεσαν ξανά την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα και χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος ο δράστης τους είπε: «Τον σκότωσα» και παραδόθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments