Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Απίθανο με ποιον εφοπλιστή έχει σχέση

Κατερίνα Καινούργιου: Απίθανο με ποιον εφοπλιστή έχει σχέση
Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τη σε τρυφερό στιγμιότυπο με τον νέο της έρωτα.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είναι λίγες οι φορές που η προσωπική ζωή της Ελληνίδας παρουσιάστριας γίνεται πρώτο θέμα σε περιοδικά και lifestyle media. Και τώρα φαίνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά ερωτευμένη. Με ποιον; Με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο.

Πριν τρεις μήνες περίπου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό εφοπλιστή. Στο σημερινό τεύχος του περιοδικού HELLO! δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες των δυο τους, οι οποίες αποδεικνύουν πως η Κατερίνα και ο Φίλιππος αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της showbiz!

Η παρουσιάστρια του Open Beyond αποθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού, λίγες μέρες πριν στο κατάμεστο Δελφινάριο, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή “Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας”.

Η Κατερίνα και ο Φίλιππος παρακολούθησαν την παράσταση από την πρώτη σειρά και δεν θέλησαν στιγμή να κρύψουν το έρωτά τους παρά τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Φίλιππος Αλέξανδρος είναι ο εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου είναι 29 ετών και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments