Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν: Πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού αν μπει στους ομίλους

Αχμέντ Χασάν: Πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού αν μπει στους ομίλους
Αχμέντ Χασάν: Ο Αιγύπτιος δεν έχει φύγει από το μυαλό του Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του αν μπει στους ομίλους του Champions League.

Αχμέντ Χασάν: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται, αλλά δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα αν και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στους ομίλους του Champions League. Μπορεί, να μην ενεργοποιήθηκε η οψιόν για την απόκτηση του Χασάν από την Μπράγκα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, αν οι ερυθρόλευκοι εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sportday η ομάδα του Πειραιά δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του παίκτη, ο οποίος αρέσει αρκετά στον Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να επανέλθει αν τα δεδομένα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Βέβαια, πάντα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κρούση και νωρίτερα, αν υπάρξει πρόταση για τον Φράνκο Σολδάνο, αλλά μάλλον φαίνεται πως η υπόθεση του Αιγύπτιου σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – Πλζεν: Φουλ για sold out

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται σε φουλ ρυθμούς για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη, στον επαναληπτικό του 0-0. Και μαζί με την ομάδα προετοιμάζεται και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο φαληρικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, λιγότερα από 2000 εισιτήρια έχουν απομείνει και η διάθεσή τους θα συνεχίζεται την Παρασκευή και το Σάββατο από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη (σ.σ. από τις 10 το πρωί) αλλά και μέσω ίντερνετ όλο το 24ωρο. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως έως σήμερα το μεσημέρι τα εισιτήρια θα έχουν εξαφανιστεί και ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει το sold out.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments