Ελλάδα

Έλλη Στάη: Το σχόλιο της Ακρίτα για τη φωτογραφία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Έλλη Στάη: Το σχόλιο της Ακρίτα για τη φωτογραφία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Έλλη Στάη: Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την φωτογραφία της γνωστής δημοσιογράφου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη γιορτή της Δημοκρατίας.

Έλλη Στάη: Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, με αφορμή τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η ίδια βρίσκονταν ανάμεσα στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, αλλά και άλλους εκπροσώπους του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, επιχειρηματίες, και εκπροσώπους φορέων και σωμάτων ασφαλείας. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε θερμές συναντήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα «parapolitika.gr», η γνωστή δημοσιογράφος είχε ένθερμο εναγκαλισμό μετά σταυρωτού φιλιού με τον κ. Τσίπρα και όπως την άκουσαν οι γύρω της, ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό επαγγελματικό ραντεβού. Το ίδιο ζήτησε και ένας άλλος δημοσιογράφος. Ο κ. Τσίπρας ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους λέγοντάς τους να έλθουν και οι δυο μαζί ή ξεχωριστά, με την κυρία Στάη να χαμογελά και να του λέει μόνη μου δεν έρχομαι είναι επικίνδυνο».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Έλλη Στάη είχε μια θερμή συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο ψιθύριζε κάτι στο αυτί ή ξεσπούσε σε γέλια. Αυτή ακριβώς ήταν η φωτογραφία που σχολίασε η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη; Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments