Αθλητισμός

Μίκαελ Σουμάχερ: Θετικά νέα για την υγεία του θρύλου της Formula 1

Μίκαελ Σουμάχερ: Θετικά νέα για την υγεία του θρύλου της Formula 1
Μίκαελ Σουμάχερ: Ένας από τους πιο άμεσους συνεργάτες του Γερμανού πιλότου έδωσε ένα μικρό update για την κατάσταση της υγείας του.

Μίκαελ Σουμάχερ: Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από εκείνο το μοιραίο απόγευμα που άλλαξε τη ζωή του Γερμανού οδηγού. Ο “Σούμι” έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις όταν έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με το κεφάλι σε έναν βράχο. Αυτό το χτύπημα τον έριξε σε κώμα και από τότε δεν έχει μπορέσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Την ίδια στιγμή η οικογένεια του έχει καταφέρει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της με αποτέλεσμα οι ειδήσεις να είναι ελάχιστες.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Μίκαελ Σουμάχερ να έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μπορεί να μην είναι σε ίδιο επίπεδο με πριν, ωστόσο έχει πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας. Τα ίδια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του, Ζαν Τοντ, βρέθηκε στο πλευρό του και είδε μαζί του κάποιους αγώνες ταχύτητας.

Επιβεβαιώνει τις φήμες ο Ζαν Τοντ

Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιο ο αρχιμηχανικός της Ferrari. “Πάντα είμαι προσεκτικός σε αυτά που λέω, αλλά είναι αλήθεια. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν καλά στο σπίτι του. Δεν τα παρατάει συνεχίζει να μάχεται. Το ίδιο πράττει και η οικογένεια του. Η φιλία μας δεν μπορεί να είναι η ίδια με το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η επικοινωνία μας δεν γίνεται να είναι η ίδια όπως παλιά”.

Για το γεγονός ότι τα νέα για την πορεία της αποθεραπείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο είπε: “Είναι κάτι ιδιωτικό. Τον φροντίζουν. Ζει με την οικογένεια του στο σπίτι τους ανάμεσα στη Λοζάνη και τη Γενεύη”. Πριν λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι η οικογένεια του Σουμάχερ θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments