Lifestyle

Ιωάννα Παππά: Φωτογραφήθηκε λίγο πριν γεννήσει

Ιωάννα Παππά: Φωτογραφήθηκε λίγο πριν γεννήσει
Ιωάννα Παππά: Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει.

Ιωάννα Παππά: Την ομορφότερη περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας περνάει η γνωστή ηθοποιός. Η Ιωάννα Παππά είναι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Η 42χρονη βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και μπορεί να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή. Αυτό δεν την εμπόδισε να μοιραστεί μια τρυφερή φωτογραφία στα Social Media. Συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια ανέβασε μια εικόνα με την φουσκωμένη της κοιλιά στο Instagram.

«Σούνιο 2019. #portrait #view #blackandwhite #photography #summertime #sounio #greece #2019», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια με ευχές για το μωράκι που έρχεται, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή. Ένα από αυτά είναι από τον σύντροφο της και πατέρα του παιδιού, Κωνσταντίνο Πάντο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Ιωάννα Παππά: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Βοστώνη στις 11 Μαρτίου 1977. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλείσε τα μάτια.

Το 2014 κέρδισε το Θεατρικό Βραβείο Κοινού για το ρόλο της στην παράσταση Αλεπούδες και το 2016 το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη από κοινού με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη για την παράσταση Οδός Πολυδούρη, όπου υποδύθηκε την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη.Το 2018 βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο Α’ Γυναικείου ρόλου στα βραβεία all4fun για την παράσταση Το μόνον της ζωής του ταξίδιων και με το 3ο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα θεατρικά βραβεία Αθηνοράματος για την παράσταση Άμλετ. Τη σεζόν 2016-2017 δίδασκε υποκριτική στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ανδρέας Βουτσινάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments