Πολιτική

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η απάντηση που έδωσε στα ερωτήματα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η απάντηση που έδωσε στα ερωτήματα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (pic)
Μαρέβα Μητσοτάκη: "Πληρωμένη" απάντηση στις... κατηγορίες του Κώστα Μπάρκα.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Διαδικτυακό… παιχνίδι μεταξύ της συζύγου του πρωθυπουργού και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα. Και “πληρωμένη” απάντηση από την Μαρέβα Μητσοτάκη προς τον Μπάρκα, ο οποίος μάλλον πιάστηκε… αδιάβαστος. Τι ακριβώς συνέβη;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ανέβασε στο twitter ερωτήματα για την συνεργασία της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη με τη Λυρική Σκηνή. «Διαβάζω», έγραψε, (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία Μαρέβα θα επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής!

  • 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού;
  • 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει;
  • 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;»

Η απάντηση της κας Μητσοτάκη ήταν άμεση: «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε χαρακτηριστικά τι συνέβη στο Twitter:

Ποιος είναι ο Κώστας Μπάρκας

Ποιος είναι, όμως, ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας που είχε αυτή την κόντρα με τη σύζυγο του πρωθυπουργού; Γεννήθηκε στη Φιλιππιάδα το 1981. Είναι απόφοιτος της σχολής Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας στην Αθήνα. Εργάστηκε ως υπεύθυνος παραγωγής σε διάφορες μονάδες κτηνοτροφίας του νομού Πρέβεζας και ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Αυγή», στο ελεύθερο πολιτικό ρεπορτάζ.

Οργανώθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στη Νεολαία Συνασπισμού. Ανέπτυξε δράσεις στο πλαίσιο του Συλλόγου Φοιτητών αναφορικά με τα προβλήματα των Τ.Ε.Ι. και την απόπειρα υποβάθμισης και ιδιωτικοποίησης της ανώτατης εκπαίδευσης. Την ίδια περίοδο συμμετείχε ενεργά στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ και στα κινήματα κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

Εκλέχθηκε βουλευτής Πρέβεζας τον Ιούνιο του 2012 και επανεκλέχθηκε βουλευτής τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015. Διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Διετέλεσε, επίσης, μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Σωφρονιστικού Συστήματος και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Στο πλαίσιο της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου (Ε.Ε.Κ.Ε.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχε και στήριξε τους αγώνες τους εργαζομένων και των ανέργων, τόσο στη Βουλή όσο και στους χώρους δουλειάς και τους δρόμους. Ο ίδιος τέθηκε υπεύθυνος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία των νέων και τις αντίστοιχες προγραμματικές επεξεργασίες, καθώς εκλέχθηκε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ιδρυτικό του Συνέδριο τον Ιούλιο του 2013.

Υπήρξε από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο 2019 υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Είναι μέχρι σήμερα ο 9ος κατά σειρά Βουλευτής Πρέβεζας με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη θητεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments