Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (2/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (2/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (2/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (2/8/19).

  • κριός

Αν επικρατεί ένταση στα ερωτικά σου, τότε ίσως χρειαστεί να δείξεις μεγάλη ευαισθησία, για να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος. Ένα μέλος της οικογένειας ή ένας στενός φίλος μπορεί επίσης να έχει δυνατές απόψεις για κάτι που θέλει να το γνωρίζεις κι εσύ. Μπορεί μόνο να προσπαθήσει να σε βοηθήσει… αλλά τα σχόλιά του θα είναι αιχμηρά ή επικριτικά. Προσπάθησε να δείξεις ευαισθησία και να μην προβείς σε αντιπαράθεση μαζί του.

  • ταύρος

Οι δυνάμεις της έλξης και της πειθούς σου, είναι ενισχυμένες και γνωρίζεις πως προσελκύεις την προσοχή. Μπορεί να είναι η καινούργια σου αυτοπεποίθηση που αφορά κάποια άλλη περιοχή της ζωής σου, που κάνουν πολλά κεφάλια να κοιτάνε προς τη μεριά σου. Ωστόσο, πρόσεξε όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή. Ακριβέστερα, βεβαιώσου πως αυτό που ξεκινάς, το επιθυμείς πραγματικά και δεν το κάνεις από πλήξη.

  • δίδυμοι

Η ερωτική σου ζωή, θα είναι επιρρεπής, σε θέματα ευθύνης και θα κάνει τα ερωτικά σου ζητήματα να φαίνονται πιο σοβαρά. Η αίσθηση να είσαι πρακτική ή επιμελής θα σε δυσκολέψει στο να χαλαρώσεις και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ευχαριστεί την καρδιά σου. Μπορεί αυτό που θέλει κάποιος από σένα, να είναι η ικανότητά σου, να φέρνεις λάμψη και γοητεία σε ό,τι ξαφνικά, γίνεται σοβαρό!

  • καρκίνος

Διασκέδαση, περιπέτεια και άφθονος ρομαντισμός! Είσαι έτοιμη να εκμεταλλευτείς τις πιθανότητες να ζήσεις και τα τρία, ίσως παραπάνω από μία φορά? Προσφέρονται, αν είσαι πρόθυμη να βγεις από τη ζώνη άνεσης ή αποδεχτείς την πρόκληση. Ίσως μάλιστα και να τολμήσεις. Αυτό που ενθαρρύνεσαι να κάνεις, μπορεί να σου φέρει μια μικρή δυσφορία. Αλλά αυτό είναι κάτι, που από το σύμπαν θα βρεις συμπαράσταση. Θέλει να βρεθείς σε μια καινούργια ή άγνωστη κατάσταση, που η καρδιά σου θα ευδοκιμήσει μέσα σ’ αυτή!

  • λέων

Έχεις την κοσμική βοήθεια που θα σου προσφέρει ευχάριστους περισπασμούς! Να είσαι μάλιστα σίγουρη πως μερικοί απ’ αυτούς, θα είναι απολαυστικά αισθησιακοί! Έχε το μυαλό και τα μάτια σου ανοιχτά για αυτό που θα μετατοπίσει την προσοχή σου, από τα πιο κοσμικά θέματα της ζωής σου. Σου προσφέρεται μια ευκαιρία να χαλαρώσεις. Κάτι που θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί ηρεμία και αποκατάσταση στη σχέση σου. Όλο αυτό θα ενισχύσει την ευχαρίστηση στο δεσμό σου. Μήπως ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά σου?

  • παρθένος

Η εστίαση θ’ αλλάξει και πάλι στο πώς εσύ και το ταίρι σου, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε κάτι υπέροχο, με όλη την έννοια της δημιουργίας. Αυτό το ζευγάρωμα θα φέρει μια ευχάριστη ανάπαυλα από την ένταση που υπάρχει σε άλλες περιοχές της ζωής σου. Οπότε, άφησε τη φαντασία σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα να λειτουργήσουν. Δεν θα νιώσεις μόνο αναζωογονημένη για το σκοπό αυτό, αλλά ο εραστής σου, θα νιώσει δέος για τις φανταστικές σου ικανότητες.

  • ζυγός

Καθώς ένα ρομαντικό ζήτημα στη σχέση σου ξεκαθαρίζει και ασχολείσαι με το επόμενο βήμα σου, θα χρειαστεί προσεκτική εξέταση. Μπορεί να υπάρχουν πολλά ακόμη που παραμένουν υποθέσεις ή υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί το ξεκαθάρισμα, σε άλλες μπερδεμένες πλευρές, ενός ερωτικού σεναρίου. Αργά αλλά σίγουρα, θα σχηματιστεί μια σαφέστερη εικόνα. Μια απροσδόκητη εξέλιξη, θα μπορούσε να προωθήσει τα πράγματα ,πολύ όμορφα!

  • σκορπιός

Θα νιώσεις τα σύννεφα της θύελλας, που συγκεντρώνονται στη σχέση σου. Αλλά δεν πρέπει να σου προκαλέσουν ανησυχία. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια σύντομη αρνητική ατμόσφαιρα, αλλά από τη στιγμή που θα περάσουν, θα δεις πόσο βραχύβια, ήταν οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια. Απαράδεκτα σχόλια λόγω ζήλειας, θα προέλθουν από διάφορες μεριές, αλλά αγνόησέ τα!

  • τοξότης

Όπου υπάρχει κοινό ενδιαφέρον ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, υπάρχουν κι ευκαιρίες για ρομαντισμό! Αλλά ένας περιορισμός είναι εμφανής στον τρόπο που μπορεί να προχωρήσει η σχέση σου. Αν το μόνο πράγμα που έχετε κοινό με τον εραστή σου είναι τα ενδιαφέροντα και ίδιο σκεπτικό, θα δυσκολέψουν τα πράγματα, ανάμεσά σας. Η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας σας για να εντοπίσετε κοινές βάσεις και σε άλλα σημεία, μπορεί να είναι καλή ιδέα.

  • αιγόκερως

Θα πρέπει να αναγνωριστεί, αυτό που δεν λέγεται ούτε συζητείται ανάμεσά σας. Για να πάψεις να είσαι συνεχώς στεναχωρημένη, θα πρέπει το ταίρι σου να ξεκλέψει χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του, για να συζητήσετε τα θέματα που αποφεύγατε μέχρι τώρα. Εντούτοις, θα μπορούσε να εξαρτηθεί από σένα να του ξεκαθαρίσεις, πως προτιμάς να λέει ό,τι σκέφτεται, παρά να μη μιλάει καθόλου. Μόνο προσπάθησε να του το μεταφέρεις μ’ ευαισθησία.

  • υδροχόος

Η ικανότητά σου να λύσεις μ’ επιτυχία μια συγκεκριμένη υπόθεση θα μπορούσε να είναι αυτό που ενθαρρύνει κάποιον να σου δείξει έντονο ενδιαφέρον. Αυτό που εσύ κάνεις αβίαστα, θα ενισχύσει την δύναμη της έλξης σου, στα μάτια κάποιου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε οποιοσδήποτε τρόπος που θα σε κάνει να λάμψεις, θα είναι η βάση για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Απλά να θυμάσαι πως και η ταπεινοφροσύνη, αρκετές φορές, μπορεί να είναι σέξι!

  • ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάτι θα μπορούσε να αναπτυχθεί στην ερωτική σου ζωή, με κάποιον που πιθανόν να έχεις μια μακρά ιστορία. Μερικοί Ιχθύες θα ανακαλύψουν πως θα δημιουργηθεί μια σχέση, από μια μακροχρόνια φιλία. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να δεις με άλλα μάτια τον εραστή σου…. ειδικά αν τα συναισθήματά σου έχουν γίνει πιο έντονα πρόσφατα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εξοικείωση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ενίσχυσης του δεσμού σου, αυτό το διάστημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments