Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (4/8/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (4/8/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, στο κομμάτι των επανασυνδέσεων.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, στο κομμάτι των επανασυνδέσεων.

Κριός

Ακόμη και αν η άποψη του ραντεβού σας φαίνεται γελοία, προσπαθήστε να αντιληφθείτε το μήνυμα που κρύβεται από πίσω. Παρόλο που μπορεί να μην συμφωνείτε με όσα λένε, βρείτε την αλήθεια σας. Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης.

Ταύρος

Η μοναδική σας προσωπικότητα ξεχωρίζει σήμερα. Αξιοποιήστε κάποιες από τις εκκεντρικότητές σας για να κάνετε νέες γνωριμίες: Να είστε ασυνήθιστοι, αστείοι, τολμηροί και να μην κάνετε πίσω. Κάποιος/α που βρίσκεται κοντά σας, ακούει, βλέπει και περιμένει να κάνει την κίνησή του/της.

Δίδυμοι

Αν έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ζυγίστε τις επιλογές σας. Το πρώτο βήμα: Πάρτε το χρόνο σας. Παρόλο που δεν είναι κάτι επείγον, είναι σοβαρό θέμα. Σκεφτείτε τι είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε και αποδεχτείτε το.

Καρκίνος

Μην εκπλαγείτε αν βρείτε το πάθος στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Εκεί που παρακολουθείτε μια βαρετή επαγγελματική συνάντηση, παλεύοντας να κρατήσετε τα μάτια σας ανοικτά βλέπετε ξαφνικά τον/την κούκλο/α βοηθό διευθυντή. Το ίδιο και εκείνοι. Συστηθείτε!

Λέων

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τρέμετε αυτές τις αμήχανες σιωπές. Αλλά σήμερα θα είστε παρέα με κάποιον/α απίστευτα απολαυστικό/ή, κάποιον/α που καταφέρνει να σας παρασύρει στη χαρούμενη διάθεση του/της. Κρατηθείτε χεράκι – χεράκι, βγείτε έξω στη φύση και εξασκείστε την τέχνη της μη λεκτικής επικοινωνίας. Συνδεθείτε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Παρθένος

Συνεχίστε να συμμετέχετε σε μια βαρετή συζήτηση, άσχετα με το πόσο θέλετε να αποχωρήσετε από αυτήν. Αν το κάνετε, θα χάσετε μια σημαντική πληροφορία σχετικά με ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε. Επεξεργαστείτε για λίγο αυτό που μάθατε – ακούστε προσεκτικά και απορροφήστε το νόημα. Εστιάστε στο μήνυμα, όχι στον αγγελιοφόρο.

Ζυγός

Αφήστε την υπέροχη ενέργεια της μέρας να σας διαπεράσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είναι παντού και δεν μπορείτε να της ξεφύγετε. Απλώς γίνετε κομμάτι αυτής της φανταστικής ατμόσφαιρας και αφήστε και τους άλλους να μπουν σε αυτή. Θα κάνετε πολλούς νέους φίλους.

Σκορπιός

Αυτός ο καρπός δημιουργικότητας που καλλιεργείτε εδώ και καιρό, είναι έτοιμος να βγει στην επιφάνεια. Τα άστρα σας ευνοούν. Μήπως έχετε στα σκαριά μια επαγγελματική ιδέα ή μια συνεργασία;

Τοξότης

Αυτή η φάση μελαγχολίας που περνάτε, ίσως είναι τελικά για καλό. Θα βρεθείτε μπροστά σε μερικές σημαντικές ανακαλύψεις και αναλύσεις για την προσωπικότητά σας που έπρεπε να γίνουν εδώ και καιρό. Το πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες εξαρτάται από εσάς. Μην χάσετε την ευκαιρία για αλλαγή.

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να γίνουν πολλές θυσίες από την πλευρά σας, οπότε μην περιμένετε να έχετε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Μην φοβάστε τη δουλειά. Απλά βάλτε το κεφάλι κάτω και προχωρήστε. Καθώς εξελίσσεται η μέρα, μπορεί να σας προσέξει κάποιος/α χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα.

Υδροχόος

Το να βοηθάτε κάποιον φίλο δεν είναι πάντα διασκεδαστικό, αλλά ειδικά σήμερα είναι απαραίτητο. Απλά βάλτε το κεφάλι κάτω και κάντε ό,τι είναι να κάνετε. Και σκεφτείτε ότι κάνετε μια καλή επένδυση στο κάρμα σας. Όταν τελειώσετε, προετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα.

Ιχθύες

Νιώθετε νοσταλγία σήμερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ψάξετε εκείνον/η τον/τη συμμαθητή/συμμαθήτρια από το γυμνάσιο, με τον/την οποίο/α ήσασταν ερωτευμένοι. Θα διαπιστώσετε πόση πρόοδο έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός αυτού, μπορεί να είναι αδέσμευτοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments