Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Τρίτη (6/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Τρίτη (6/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τρίτη (6/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τρίτη (6/8/19).

Κριός – Κάρτα: Το εφτά των ράβδων

Μπορεί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και ίσως χρειαστεί να βρείτε πολλές πληροφορίες. Εάν παίρνετε αποφάσεις που αφορούν τους άλλους και τις προσωπικές σχέσεις σας, είναι ένα απαλό ταρακούνημα για να δείτε τα πράγματα και από τις δύο πλευρές.

Ταύρος – Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Δραστική αλλαγή μπορεί να συμβεί και να διακόψει τα σχέδια σας χωρίς προειδοποίηση. Τα πράγματα μπορεί να αποδιοργανωθούν. Όταν ή αν συμβεί αυτό, κάντε ένα διάλειμμα από τα προβλήματα που προκύπτουν, καθώς συχνά θα επιλύονται χωρίς να κάνετε εσείς πολλά.

Δίδυμοι – Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Μάθετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και να αναπτύξτε αυτοπεποίθηση και εσωτερική δύναμη. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να είστε σε μια φάση ζωής όπου πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας. Μείνετε σε επαφή με τη θετική ενέργεια και αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους ή τις συνομιλίες για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Καρκίνος – Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Είναι μια εποχή κίνησης για σας και ίσως να βλέπετε πως όλα τα πράγματα και οι καταστάσεις έχουν δύο πλευρές, μία καλή και μία κακή. Μπορεί να είναι μια περίοδος σεξουαλικής αφύπνισης και επίσης προσαρμογής στις ζωτικές σχέσεις σας.

Λέων – Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Παρόλο που δεν είναι εύκολο, αφήνοντας κάτι να πεθάνει φέρνετε νέα ζωή και ανάπτυξη. Μαθαίνετε με κάθε αντίο. Θα ολοκληρώσετε σύντομα μια εκδήλωση ή ένα έργο και θα ξεκινήσετε και πάλι με τη γνώση του τι λειτουργεί και τι όχι. Οι αλλαγές που βιώνετε προέρχονται από μέσα σας.

Παρθένος – Κάρτα: Ο Θάνατος

Ένας κύκλος ανάπτυξης τελειώνει και τώρα ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για τον νέο σας εαυτό. Να ξέρετε ότι μια σχέση με κάτι ή κάποιον δεν ταιριάζει πλέον με τους μελλοντικούς στόχους ή τον τρόπο ζωής σας και είναι ώρα να την επαναπροσδιορίσετε.

Ζυγός – Κάρτα: Το Άστρο

Σας αρέσει να βοηθήσετε τους άλλους και κάθε φορά που το κάνετε το όραμά σας για το μέλλον αλλάζει. Βλέπετε ένα καλύτερο μέλλον και σήμερα είναι ώρα να παραμερίσετε τα πράγματα που σας κρατούν πίσω και να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

Σκορπιός – Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Οι ενέργειες και οι συνέπειες συχνά ακολουθούν η μία την άλλη. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τον τρόπο ύπαρξής σας με τους άλλους και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεστε. Είναι επίσης μια νομική κάρτα που υπονοεί ότι ένα λάθος θα διορθωθεί.

Τοξότης – Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Πρόκειται να μπείτε σε μια περίοδο αλλαγής και μετάβασης. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που θα αντιμετωπίσετε προσωπικό μετασχηματισμό, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου μιας παλιάς συνήθειας ή συμπεριφοράς.

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε κατάσταση. Μπορεί να έχετε μπει στον πειρασμό να κάνετε κάτι και πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Μπορεί να υπάρχουν δύο άτομα που σας ελκύουν ταυτόχρονα και θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις σας.

Υδροχόος – Κάρτα: Η Εγκράτεια

Υπάρχει πλέον μια κατανόηση των αξιών του χαρακτήρα σας, συμπεριλαμβανομένης της ακεραιότητας, αυτών που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σας, της ανάγκης για ισορροπία και η άσκηση μετριοπάθειας. Έχετε πολλά στο μυαλό σας που αφορούν θέματα οικειότητας ή ίσως το πώς να αντιμετωπίσετε κάποιον ή μια κατάσταση με προσοχή. Πάρτε μια ήπια προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων.

Ιχθύες – Κάρτα: Το εφτά από των πεντάκτινων

Όλοι έχουν τη δική τους εκδοχή προσωπικών δαιμόνων και εσείς μαθαίνετε να τους πολεμάτε με επιτυχία. Η συνειδητοποίηση αυτών που σας ενεργοποιούν σας βοηθά να εντοπίζετε το πότε εμφανίζεται η σκιώδης πλευρά σας. χρειάζεται χρόνος για να ξεπεράσετε παλιές συνήθειες. Κοιτάξτε τι σας εμποδίζει απ’ το να αναπτυχθείτε και σκεφτείτε πώς να αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο της φορά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments