Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του

Εμάνουελ Ινσούα: Έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του
Εμάνουελ Ινσούα: Αναμένεται στη χώρα μας ο αδερφός και μάνατζερ του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού.

Εμάνουελ Ινσούα: Κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα του Αργεντινού αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα υποδεχθεί τον αδερφό του και μάνατζέρ του, Μασιμιλιάνο, στην Αθήνα. Ο Μασιμιλιάνο Ινσούα θα βρεθεί στην Ευρώπη για δουλειές που δεν έχουν σχέση με τον παίκτη των πρασίνων, αλλά η επίσκεψή του εδώ αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του παίκτη. Στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Ευρώπη, ο Μασιμιλιάνο Ινσούα αναμένεται να μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου. Στόχος των δύο ανδρών είναι να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων που θα αφορά την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας του Εμάνουελ με τον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Ινσούα λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για καιρό. Ουσιαστικά, ο Αργεντινός ήρθε ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Χουλτ και καθιερώθηκε στην ενδεκάδα από τη στιγμή που ο Σουηδός μπακ έφυγε για την ΑΕΚ. Η πρόταση ανανέωσης που έχει κατατεθεί από πλευράς Παναθηναϊκού απέχει από τα θέλω της πλευράς Ινσούα σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο με τον νέο γύρο συζητήσεων που θα ξεκινήσει μεταξύ του Νταμπίζα και του Μασιμιλιάνο Ινσούα για τον Αργεντινό αριστερό μπακ, υπάρχει αισιοδοξία ότι η μία πλευρά θα ανέβει και η άλλη θα υποχωρήσει, ώστε να συναντηθούν κάπου… στη μέση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η LiveSport, δεν αποκλείεται η έλευση του Μασιμιλιάνο Ινσούα να φέρει νέα ονόματα στη λίστα του Νταμπίζα. Ο ατζέντης από την Αργεντινή σκοπεύει να προτείνει ορισμένα ονόματα για τους πράσινους, που αναζητούν παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ τους, οι οποίοι ως στόχο είναι Λατίνοι με ελάχιστη ως μηδενική εμπειρία από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη», ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την αναζήτηση για μεταγραφή παίκτη για τη μεσαία γραμμή, ως οκτάρι, καθώς στο 4-3-3 που φαίνεται ότι θα χρησιμοποιεί φέτος ο Δώνης υπάρχουν οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης, ενώ αναμένεται και άλλη μια προσθήκη (εξάρι) για την τριάδα του άξονα. Πλην των Κουρμπέλη, Δώνη και της μεταγραφής εξαριού, ο Γιώργος Δώνης έχει προκρίνει τις επιλογές των Ζαχίντ, Κολοβού και Μπουζούκη ως εναλλακτικές για τον άξονα. Κάπως έτσι, κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να τεθεί σε προτεραιότητα η μεταγραφή ενός χαφ, με το θέμα να μένει στην άκρη. Αντίθετα, οι πράσινοι προχωρούν κανονικά το θέμα του «εξαριού», με τον Τζακ Ρόντγουελ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments