Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Φέρνει στόπερ στον Παναθηναϊκό

Νίκος Νταμπίζας: Φέρνει στόπερ στον Παναθηναϊκό
Νίκος Νταμπίζας: Θέμα ημερών, ίσως και... ωρών αποτελεί η μεταγραφή στόπερ στον Παναθηναϊκό. Το όνομα που προβάλλει ως φαβορί για τους πράσινους.

Νίκος Νταμπίζας: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη, αποφάσισαν να “τρέξουν” τα εναπομείναντα θέματα που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Προτεραιότητα για τους πράσινους αποτελεί η μεταγραφή αμυντικού χαφ, ωστόσο ψηλά στη λίστα των δύο ανδρών που διαχειρίζονται το αγωνιστικό κομμάτι στο τριφύλλι είναι και η απόκτηση σέντερ μπακ. Μπορεί στα φιλικά το δίδυμο των Κολοβέτσιου και Πούγγουρα να πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, ωστόσο ο Δώνης θέλει σίγουρα άλλον έναν στόπερ, ο οποίος θα έχει ύψος και θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστούν οι στημένες φάσεις και να μειωθεί το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στον “αέρα”. Στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα ξεχωρίζει ένα όνομα, αυτό του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της Sportday, το θέμα του στόπερ αναμένεται να κλείσει άμεσα, τις επόμενες ημέρες ή και ώρες. Ο Νταμπίζας επαναπροσέγγισε την πλευρά του Σένκεφελντ και από τη στιγμή που ο Ολλανδός αμυντικός δεν έχει προτάσεις καλύτερες από εκείνη του τριφυλλιού, οι πιθανότητες για να πει το “ναι” αυξάνονται. Μένει να φανεί το πως θα καταλήξει η ιστορία με τον Σένκεφελντ, ο οποίος είναι μεν ο πρώτος, αλλά όχι ο μοναδικός στόχος για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει καταρτίσει λίστα με εναλλακτικές επιλογές και αν “χαλάσει” του Ολλανδού, τότε οι πράσινοι θα μεταφερθούν στα επόμενα ονόματα, με τα οποία έχει γίνει κάποιου είδους… προεργασία, παράλληλα με τις επαφές για τον Σένκεφελντ.

Παράλληλα, οι πράσινοι «τρέχουν» και την υπόθεση μεταγραφής ενός ακόμη εξτρέμ. Αιτία; Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού. Στο τριφύλλι αποφάσισαν να θέσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στη λίστα προκειμένου να «ψηθεί» και να επιστρέψει έχοντας παιχνίδια στα πόδια του.

Με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Εμμανουηλίδη, ανοίγει ο δρόμος για την προσθήκη ενός ακόμη εξτρέμ. Παράλληλα, οι «πράσινοι» τσεκάρουν και την εγχώρια αγορά, όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να «σκάσει» πρόταση για τον Διούδη εντός Αυγούστου.

Κάτι που αν συμβεί θα αφήσει κενό στη θέση «1», με περιπτώσεις όπως του Γλύκου και του Κυριακίδη να «παίζουν» στα πράσινα ρεπορτάζ. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, το θέμα του τερματοφύλακα θα ανοίξει μόνο εάν υπάρξει αποχώρηση ενός από τους δύο πορτιέρε, του Διούδη ή του Κότσαρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments