Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Τετάρτη (7/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Τετάρτη (7/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τετάρτη (7/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τετάρτη (7/8/19).

Κριός – Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Θα θέλετε να κάνετε το άλμα πριν κοιτάξετε και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο πριν να είστε πραγματικά έτοιμοι. Μην πάρετε τυχόν βιαστικές αποφάσεις, γιατί όταν οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση ασαφή συναισθήματα και όχι ένστικτα, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα καλό. Έτσι, πάρτε μια ανάσα και σκεφτείτε το προτού δεσμευθείτε σε κάτι. 

Ταύρος – Κάρτα: Το οχτώ των κυπέλλων

Είστε κολλημένοι σε ένα σταυροδρόμι. Μπορεί να μην γνωρίζετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για σας στη ζωή, γι’ αυτό σκεφτείτε πραγματικά αυτό που θέλετε. Μην αφήσετε αυτά τα συναισθήματα σύγχυσης να σας κάνουν να αισθανθείτε νικημένοι, θα είστε εντάξει και θα φτάσετε εκεί.

Δίδυμοι – Κάρτα: Ο Πύργος

Αποδεχθείτε την πρόκληση που αντιμετωπίζετε. Μπορεί να μοιάζει με ψηλό βουνό στην αρχή, αλλά μπορείτε να το κάνετε. Πρέπει να αφήσετε τη ζωή να σας οδηγήσει προς την κατεύθυνση που πρέπει να πάτε. Μην αντισταθείτε με μπουνιές και με κλοτσιές, δεν σας πάει αυτό το στυλ. Ναι, μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τη ροή, αλλά θα νιώσετε ευγνωμοσύνη που το κάνατε.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Πρέπει να αποκτήσετε αυτογνωσία και κατανόηση των δικών σας δυνατών σημείων, αδυναμιών, δύναμης και πειθαρχίας. Μόλις γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα, θα μπορέσετε να χειριστείτε τη ζωή σας καταπληκτικά.

Λέων – Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Πρέπει να στοχεύσετε στα αστέρια και να προσπαθήσετε να βρείτε την πορεία προς την επιτυχία. Πρέπει να θέλετε να πετύχετε και να κάνετε κάτι στη ζωή σας, έτσι ώστε να έχετε έναν στόχο για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Παρθένος – Κάρτα: Ο Ιππότης των πεντάκτινων

Κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε επιτύχει τους στόχους σας. Μπράβο σας! Αρχίστε να βρίσκετε περισσότερους στόχους για να πετύχετε, ώστε να αρχίσετε να βαδίζετε προς κάτι νέο.

Ζυγός – Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Πρέπει να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που εμφανίζονται στη ζωή σας. Μην τα αφήνετε να σας παρασύρουν. Πρέπει να έχετε την ορμή και την αφοσίωση, ώστε να μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα γρήγορα.

Σκορπιός – Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Πρέπει να έχετε καλή πειθαρχία πάνω στα συναισθήματά σας, γιατί αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας και να δείτε αντικειμενικά τη ζωή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις.

Τοξότης – Κάρτα: Το άρμα

Είστε το κέντρο της δικής σας οντότητας. Κανείς δεν μπορεί να σας ελέγξει ή να πάρει τη δύναμη που έχετε μακριά σας. Πρέπει να έχετε ισχυρή βούληση για να κάνετε κάτι για σας, έτσι ώστε να προσπαθήσετε πραγματικά να πετύχετε τα όνειρά σας.

Αιγόκερως – Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Μπορεί να νιώθετε λίγο απογοητευμένοι στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Θα διαπιστώσετε ότι ακόμα κι αν δεν έχετε κίνητρα για να κάνετε κάτι, θα πιέσετε τον εαυτό σας να βγει από κάποιες ατυχείς περιστάσεις.

Υδροχόος – Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Θα διαπιστώσετε ότι το πρώτο βήμα προς την ευτυχία είναι να αγαπάς τον εαυτό σου. Πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας, έτσι ώστε να είστε δυνατοί και με αυτοπεποίθηση για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Ιχθύες – Κάρτα: Το οχτώ των ξιφών

Μπορεί να νιώθετε λίγο λυπημένοι ή απομονωμένοι. Πρέπει να αφήσετε τους άλλους κοντά σας και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους. Όταν κλείνεστε στον εαυτό σας, παγιδεύεστε σε έναν κύκλο άγχους και ατυχίας επειδή δεν αφήνετε τα συναισθήματα αυτά να βγουν. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments