Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Ο ρόλος του Μάριν στην μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα

Ματέο Γκαρσία: Ο ρόλος του Μάριν στην μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα
Ματέο Γκαρσία: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, επιστρατεύτηκε για να πείσει τον Αργεντινό να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ματέο Γκαρσία: Εδώ και αρκετούς μήνες το μέλλον του Αργεντινού εξτρέμ είχε γίνει σίριαλ. Ο ίδιος πέρασε την περσινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη σαν δανεικός από την Λας Πάλμας, όπου και εντυπωσίασε άπαντες με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Γι’ αυτό, άλλωστε, το όνομα του είχε βρεθεί στα μπλοκάκια πολλών ομάδων που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους για τη φετινή σεζόν. Όλες οι κορυφαίες ομάδες της χώρας ασχολήθηκαν με την περίπτωση του νεαρού ακραίου επιθετικού.

Αμέσως μετά τη λήξη του δανεισμού τους στους «κιτρινόμαυρους», ο Γκαρσία γύρισε στη Λας Πάλμας, η οποία όμως δεν τον είχε στα πλάνα της για τη φετινή σεζόν, ενώ και ο ίδιος δεν έδειχνε να «καίγεται» να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Για αρκετούς μήνες ο Ολυμπιακός κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση τους στο περσινό τους παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και από τότε τον είχαν βάλει στη μεταγραφική λίστα τους.

Ματέο Γκαρσία: Το γεύμα με Μάριν και Κάνιας που τον έστειλε στον Ερυθρό Αστέρα

Ωστόσο, ο Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε τελικά τετραετές συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, ο Γκαρσία υπέκυψε στις πιέσεις των ανθρώπων της Λας Πάλμας που τα είχαν βρει με τους Σέρβους κι έτσι θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου. Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως ανέφερε το «mozzartsport», ο Ματέο Γκαρσία θα αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανεβάζει την πρότασή του προς τη μεριά του παίκτη και να τον κάνει τελικά δικό του.

Πάντως, το να πειστεί τελικά ο Αργεντινός εξτρέμ μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν για τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί θετικά το ζήτημα για την σερβική ομάδα. Όπως αποκαλύπτουν οι Σέρβοι ο Μάριν και ο Χοσέ Κάνιας γευμάτισαν με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Αυτοί οι δύο τον έκαναν να αισθανθεί πολύ καλύτερα και άνετα και να πειστεί πως είναι ιδανικές οι συνθήκες για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία. Το γεύμα με τον Μάρκο Μάριν ήταν η ύστατη προσπάθεια από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα και τελικά αποδείχτηκε καθοριστικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments