Αθλητισμός

Νόριτς – Τσέλσι 2-3

Νόριτς – Τσέλσι 2-3
Νόριτς - Τσέλσι 2-3: Την πρώτη τους νίκη στη φετινή Premier League πανηγύρισαν οι "μπλε" του Λονδίνου.

Νόριτς – Τσέλσι 2-3: Στο Κάροου Ρόουντ η Τσέλσι πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League. Απόλυτοι πρωταγωνιστές για τους “μπλε” ήταν οι Μάουντ και Άμπραχαμ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που σκόραραν δύο νεαροί παίκτες για την Τσέλσι σε επίπεδο Premier League από το 1994, κάτι αρκετά εντυπωσιακό.

Ο Άμπραχαμ άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό. Μετά από μια εξαιρετική μπαλιά του Αθπιλικουέτα, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Κρουλ. Η αντίδραση ήταν άμεση και αυτή τη φορά το γκολ ήρθε από τον Κάντγουελ. Ο παίκτης της Νόριτς στο προηγούμενο ματς είχε κάνει δύο ασίστ για τον Πούκι, ενώ σήμερα, ο Φινλανδός επιθετικός με μια μπαλιά του έφερε σε εξαιρετική θέση τον Κάντγουελ, ο οποίος δεν αστόχησε και στο 6′ ισοφάρισε για τα καναρίνια.

Στο 17 λεπτό οι παίκτες του Λάμπαρντ εκμεταλλεύτηκαν την προβληματική ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων και ο Μάουντ αφού πήρε την πάσα από τον Πούλισιτς, συνέκλινε στην μεγάλη περιοχή και εκτέλεσε τον Κρουλ σκοράροντας το 1-2.

Η Νόριτς έδειξε όμως ότι θα… πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ο Πούκι σκοράροντας το 5ο του φετινό γκολ στην Premier League έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Ο Φινλανδός βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε ένα δυνατό σουτ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Κέπα (2-2).

Η Τσέλσι πίεσε για την νίκη και φάνηκε πως ήθελε περισσότερο το τρίποντο κάτι που κατόρθωσε με το γκολ του Άμπραχαμ στο 68 λεπτό. Ο νεαρός ελίχθηκε ωραία και σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Κρούλ δεν μπόρεσε να αποκρούσει την συρτή βολίδα του και η Τσέλσι πήρε το τρίποντο της νίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments