Αθλητισμός

Τσόρι Ντομίνγκεζ: Ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρωσία – Φήμες ότι αναλαμβάνει πόστο στην ομάδα

Τσόρι Ντομίνγκεζ: Ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρωσία – Φήμες ότι αναλαμβάνει πόστο στην ομάδα
Τσόρι Ντομίνγκεζ: Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ακολούθησε την αποστολή του στο Κράσνονταρ. Φήμες ότι θα αναλάβει πόστο στους Πειραιώτες.

Τσόρι Ντομίνγκεζ: Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι σαφέστατα ένας από τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Στην τετραετία που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έδειξε το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι και συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και ενός Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, ο ίδιος κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων των Ελλήνων φιλάθλων με το ταλέντο, αλλά και με τον χαρακτήρα του.

Μόλις πριν από λίγο καιρό ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά έδειξε με κάθε τρόπο πως θέλει να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι μπορεί να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακού. Εξάλλου, ο Αργεντινός δέθηκε με τους «ερυθρόλευκους», αλλά κι εκείνοι τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύουν ότι τέτοιες προσωπικότητες μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τον σύλλογο.

Παράλληλα, ο Τσόρι δίνει δυναμικά το παρόν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια των Πειραιωτών, θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια τους, αλλά και να τους εμψυχώσει. Μάλιστα, ο Αργεντινός άσος σήμερα (26/8), ταξίδεψε στη Ρωσία με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς του 4-0 απέναντι στην Κράσνονταρ (27/08, 22:00) και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είχε αρκετά τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων». Όλες αυτές οι κινήσεις από τη μεριά του Τσόρι Ντομίνγκεζ εντείνουν τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, και τον θέλει να είναι έτοιμος να αναλάβει πόστο στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Την «κλασική» ενδεκάδα ετοιμάζει ο Μάρτινς

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στη Ρωσία για τη ρεβάνς του 4-0 για τα playoffs του Champions League. Ο Πέδρο Μάρτινς δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τον παιχνίδι, αλλά οι σκέψεις του είναι να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή του πρώτου παιχνιδιού στο «Καραϊσκάκης».

Στο 4-0 επί της Κρασνοντάρ στο Φάληρο ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε αρχική 11άδα με τον Σα τερματοφύλακα και τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε ήταν τα δύο χαφ με τους Γιώργο Μασούρα και Ποντένσε στα άκρα. Ο Βαλμπουενά χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον Γκερέρο. Ο Ίβηρας προπονητής σκέφτεται σοβαρά να βάλει τους ίδιους 11 και στη ρεβάνς της Ρωσίας. Πλην όμως τελική απόφαση δεν έχει πάρει ακόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments