Διεθνή

Αυτοκτόνησε ο φίλος και προπονητής του πρίγκιπα Χάρι

Αυτοκτόνησε ο φίλος και προπονητής του πρίγκιπα Χάρι
Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα Χάρι, που έμαθε για τον αδόκητο θάνατο του φίλου και προπονητή του Jules Roberts. O 37χρονος προπονητής του πρίγκιπα φαίνεται πως αυτοκτόνησε στις 5 Αυγούστου, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα

Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Χάρι αλλά και η σύζυγός του Μέγκαν όταν έμαθαν πως ο 37χρονος φίλος και προπονητής Jules Roberts πέθανε ξαφνικά.  Το σοκ ήταν ακόμη πιο ισχυρό όταν η είδηση του θανάτου έκανε λόγο για αυτοχειρία. Πηγές από το παλάτι που επικαλούνται η DailyMail και η The Sun, αναφέρουν πως ο Δούκας του Σάσεξ είναι «αναστατωμένος» με τον θάνατο ενός φίλου που ήρθε «σαν πραγματικό σοκ». Στο ίδιο κλίμα αναφέρει και η Mirror, πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει υποστεί μεγάλο σοκ και είναι συντετριμμένος.

Ο 37χρονος είχε προπονήσει τον Χάρι και την Μέγκαν για το πως να επιβιώνουν στο τρέξιμο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πατέρας ενός μικρού κοριτσιού δυο ετών, ο Jules ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της φιλανθρωπικής κοινότητας στο  Sharegift, η οποία είχε γραφεία κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Jules έδινε αρκετά χρήματα σε φιλανθρωπίες μεταξύ των οποίων και στον οργανισμό Heads Together, που ο Πρίγκηπας Χάρι είχε ξεκινήσει με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2017.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Βρετανικών Μέσων ο θάνατος του 37χρονου προπονητή- δρομέα διαπιστώθηκε στις 5 Αυγούστου, ενώ στεφάνι έστειλε τόσο το Παλάτι όσο και ο πρίγκιπας Χάρι εκφράζοντας τα συλληπητήριά τους στη σύζυγο και στους συγγενείς του Jules.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments