Αθλητισμός

Ροντρίγκο Μολέντο: Έλυσε το πρόβλημα με την εφορία ο Παναθηναϊκός

Ροντρίγκο Μολέντο: Έλυσε το πρόβλημα με την εφορία ο Παναθηναϊκός
Ροντρίγκο Μολέντο: Η υπόθεση με την οφειλή της ΠΑΕ στην πλευρά του Βραζιλιάνου αμυντικού, επιλύθηκε εξωδικαστικά.

Ροντρίγκο Μολέντο: Τέλος σε ένα μεγάλο εξωαγωνιστικό πρόβλημα έβαλε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έλυσε το ζήτημα με την εφορία του Βραζιλιάνου αμυντικού. Το ποσό των 80.000 ευρώ που οφείλει ο Παναθηναϊκός στην εφορία του Μολέντο θα καταβληθεί σε δόσεις, με την πρώτη να γίνεται άμεσα.άμεσα. Η εκπροσώπηση του πρώην στόπερ των «πράσινων» και η νομική υπηρεσία του Παναθηναϊκού έλυσαν εξωδικαστικά το θέμα και πλέον δεν συντρέχει κίνδυνος μέτρων από το κράτος προς τον Βραζιλιάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει τις τελευταίες δόσεις στην εφορία για τον Ροντρίγκο Μολέντο, με τον Βραζιλιάνο να καταθέτει προσφυγή για 85.000 ευρώ. Τα χρήματα αφορούσαν την εφορία του και συγκεκριμένα τις τελευταίες 4 δόσεις, από τις διακανονισμένες. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει τακτοποιήσει τις 140.000 ευρώ, από τον περασμένο Απρίλιο δεν έχει μπορέσει να ξοφλήσει το υπόλοιπο.

Παναθηναϊκός : Σε αναζήτηση αμυντικού ο Νταμπίζας

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, με τη μεταγραφική περίοδο να τελειώνει σε λίγες μέρες. Ο Νίκος Νταμπίζας λοιπόν «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι έχει αφήσει την υπόθεση Τζακ Ρόντγουελ. Όμως οι πιθανότητες όλο και λιγοστεύουν καθημερινά και ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων αναζητάει κι άλλες περιπτώσεις.

Οι πράσινοι θέλουν έναν υψηλόσωμο αμυντικό που θα μπορεί να αγωνιστεί άνετα και σαν αμυντικός μέσος, για αυτό και ο Ρόντγουελ ήταν η ιδανική λύση. Παρόλα αυτά μέσα στις επόμενες μέρες ο Νταμπίζας θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος Δώνης. Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, δηλαδή τους Μουνιέ, Τζανδάρη και Οικονόμου, αλλά και με τους Παντελάκη και Στάικο, με τον πρώτο να έχει πρόταση από τον Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments