Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (28/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (28/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (28/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (28/8/19).

  • Κριός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις σε όλα αλλά κατά βάση μοιράζεστε τις ίδιες αξίες. Να το θυμάστε αυτό σήμερα όταν θα βρεθείτε να διαφωνείτε μεταξύ σας για κάτι ασήμαντο.

  • Ταύρος

Ο έρωτας τριβελίζει το μυαλό σας σήμερα και θα βάζατε στοίχημα ότι το ίδιο ισχύει και για τον/τη σύντροφό σας. Ένα ήσυχο δείπνο στο σπίτι αντί για μια έξοδο μπορεί να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε απόψε.

  • Δίδυμοι

Έχετε ικανότητες τις οποίες δεν αντιλαμβάνεστε καν. Αν αναρωτιέστε για το ποιες είναι, απευθυνθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας. Βλέπουν σε εσάς πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε. Να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις.

  • Καρκίνος

Η ενέργεια του πλήθους σας φαίνεται πολύ καλή ιδέα σήμερα. Έχετε άφθονο χρόνο για να μείνετε μόνοι με τον/την αγαπημένο/η σας αυτή την εβδομάδα, οπότε απόψε μαζέψτε τους φίλους σας και προγραμματίστε μια διασκεδαστική νυχτερινή έξοδο.

  • Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ολοκληρώσετε πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση. Κάντε μια λίστα με όσα πρέπει να γίνουν, ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει και πριν το καταλάβετε θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

  • Παρθένος

Αν θέλετε να προγραμματίσετε μια πραγματικά ξεχωριστή έξοδο με τον/την αγαπημένο/η σας, ξεκινήστε κάνοντας λίγη έρευνα. Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα σας sites και διαβάστε τις κριτικές πριν καταλήξετε στο μέρος που θα πάτε.

  • Ζυγός

Απόψε περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφό σας με κάτι πολυτελές και ξεχωριστό. Είναι μια ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε αυτό το καταπληκτικό εστιατόριο για το οποίο μιλάνε όλοι. Ολοκληρώστε το βράδυ σας παίρνοντας το επιδόρπιό σας στο σπίτι.

  • Σκορπιός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση προκειμένου να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε. Ο/Η σύντροφος σας μπορεί να εκπλαγεί από τις ενέργειες σας αλλά όταν θα αρχίσουν να βλέπουν τα αποτελέσματα θα σας υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

  • Τοξότης

Όλη μέρα στη δουλειά μπορεί να περιβάλλεστε από γευστικούς πειρασμούς αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην παραφάτε. Κρατήστε την όρεξή σας για απόψε το βράδυ, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με τον/τη σύντροφό σας.

  • Αιγόκερως

Σήμερα αναζητήστε μια δημιουργική λύση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να προτείνει κάτι που σας ακούγεταιπερίεργο αλλά δεν χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε. Ίσως κάτι εξωφρενικό να είναι η λύση που ψάχνετε.

  • Υδροχόος

Ο/Η σύντροφος σας μπορεί να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα αλλά δε χρειάζεται να το κάνετε μεγάλο θέμα. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να πάτε με τα νερά τους. Μπορεί να έχουν μια καλή ιδέα να μοιραστούν μαζί σας!

  • Ιχθύες

Η εσωτερική σας ομορφιά λάμπει σε ό,τι και αν κάνετε σήμερα. Ακόμη και τα πιο ασήμαντα πράγματα φαίνονται καλύτερα μόλις προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά. Ο/Η σύντροφός σας δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments