Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Αφήνει στον πάγκο τον Ζαμπά – Τα πλάνα για Σλόβαν Μπρατισλάβας

Άμπελ Φερέιρα: Αφήνει στον πάγκο τον Ζαμπά – Τα πλάνα για Σλόβαν Μπρατισλάβας
Άμπελ Φερέιρα: Πως αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος κόουτς στο αποψινό κρίσιμο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.

Άμπελ Φερέιρα: Το κρισιμότερο ματς της φετινής σεζόν δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στη Σλοβακία. Ο “δικέφαλος του Βορρά” θέλει νίκη με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά για να βάλει… από κάτω τους αντιπάλους και να πάρει εκείνος το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των ομίλων του Europa League.  O κόουτς του ΠΑΟΚ ανέφερε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να ξεπεράσει τα όριά της για να τα καταφέρει, ενώ πριν από το ματς υπήρξε ομιλία του Ιβάν Σαββίδη, με στόχο το ψυχολογικό “ντοπάρισμα” των παικτών. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό θεωρούν στον ΠΑΟΚ το αποψινό ματς.

Ο Άμπελ Φερέιρα έχει ουσιαστικά καταλήξει στον τρόπο με τον οποίον θα παρατάξει την ομάδα του, τοποθετώντας τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα των Βαρέλα, Ροντρίγκο, Κρέσπο και Γιαννούλη στην άμυνα. Οι Εσίτι και Ελ Καντουρί θα τοποθετηθούν στον άξονα, ενώ οι Μπίσεσβαρ – Λημνιός θα είναι στα άκρα, με τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης και τον Πέλκα λίγο πιο πίσω του, σε ελεύθερο ρόλο.

Ο Λέο Ζαμπά θα μείνει στον πάγκο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ σκοπεύει να του στείλει ένα μήνυμα για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του αλλά και την εν γένει παρουσία του το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, για τους φιλοξενούμενους, ο κόουτς Γιαν Κοζάν σκέφτεται να ξεκινήσει με τους Κρέιφ, Μεντβέντεφ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Νόνο, Ντε Καμπς, Τσάβιτς, Μόχα, Χόλμαν και Σπόραρ.  Διαιτητές είναι οι Αντρέας Έκμπεργκ από τη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσουλούμ και Στέφαν Χάλμπεργκ, ενώ τέταρτος είναι ο Κρίστοφερ Κάρλσον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments