Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πόζαρε topless και “τάραξε” το instagram (pics)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πόζαρε topless και “τάραξε” το instagram (pics)
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι νέες φωτογραφίες της ξανθιάς καλλονής που έγιναν... πρώτο θέμα στο instagram.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Διαθέτει έναν από τους πιο… ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο instagram. Και φροντίζει να τον συντηρεί αναρτώντας πολύ συχνά νέες φωτογραφίες με το καλλίγραμμο σώμα της σε πρώτο πλάνο. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνωρίζει πως να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα -και δη του αντρικού κοινού- κάτι που φάνηκε και από το τελευταίο της ποστάρισμα. Η ίδια πόζαρε τόπλες φορώντας μόνο ένα στέμμα, “ρίχνοντας” το instagram. Τα likes και τα σχόλια “έπεφταν” βροχή, με την ξανθιά καλλονή να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το ότι έχει τεράστιο fanbase, που εκτιμά τα όσα αναρτά κατά καιρούς.

Δείτε τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου:

Τα best of της Αλεξάνδρας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φροντίζει να αυξάνει καθημερινώς τους θαυμαστές της, διατηρώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα και συνάμα πολυσύχναστα προφίλ στο instagram.

Πως το καταφέρνει; Ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στις οποίες αναδεικνύεται το καλλίγραμμο σώμα της. Όπως είναι φυσικό, αναρτήσεις σαν τις παρακάτω δημιουργούν φανατικό κοινό στο ανδρικό φύλο, που πλέον περιμένει πως και πως κάποιο update για να θαυμάσει την παρουσία της Αλεξάνδρας, η οποία φροντίζει να τραβά τα βλέμματα των ανδρών με κάθε της κίνηση.

Ιδίως δε αυτήν την εποχή, όπου η Αλεξάνδρα αναρτά φωτογραφίες από της διακοπές της, ποζάροντας με μαγιό, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ανεβάζει την ήδη… ανεβασμένη θερμοκρασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments