Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (29/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (29/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (29/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (29/8/19).

  • Κριός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε γοητευτεί από μια νέα άφιξη στη ζωή σας. Αλλά η φωνούλα μέσα σας αναρωτιέται πώς θα καταφέρετε να την εντάξετε στο πρόγραμμά σας. Με προσεκτικό σχεδιασμό θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις νέες απαιτήσεις.

  • Ταύρος

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Ωστόσο, ο/η σύντροφος σας μπορεί να θέλει κάτι εντελώς διαφορετικό. Ποιος λέει, όμως, ότι θα πρέπει να κάνετε τα πάντα μαζί; Μπορεί να κάνει ο καθένας τα δικά του και να συναντηθείτε μετά για να συγκρίνετε τις εμπειρίες σας.

  • Δίδυμοι

Προσθέστε λίγη μεθοδικότητα στην τρέλα της καθημερινότητας για να καταφέρετε εσείς και ο/η σύντροφός σας να προχωρήσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε πιο ρεαλιστικά τους πόρους σας και να επανεξετάσετε τους στόχους σας.

  • Καρκίνος

Αφεθείτε στην απολαυστική εμπειρία που θέλει να σας προσφέρει ο/η σύντροφός σας. Στην αρχή μπορεί να αναρωτηθείτε μήπως τους αφήνετε να κάνουν πολλά αλλά μην ανησυχείτε. Το απολαμβάνουν και εκείνοι εξίσου.

  • Λέων

Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον για την επίτευξη των στόχων σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην έμπνευση και την μεθοδικότητα, τον ενθουσιασμό και τη σκληρή δουλειά. Όταν ο ένας από εσάς κουραστεί, ο άλλος μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς.

  • Παρθένος

Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα σας είναι ότι καταφέρνετε να διατηρήσετε τις φιλίες σας ακόμη και αν εσείς και ο/η σύντροφός σας περνάτε από διάφορες φάσεις στη ζωή σας. Μπορείτε να προσαρμόζεστε όταν οι συνθήκες το απαιτούν και αυτό είναι μεγάλο προσόν.

  • Ζυγός

Για να βρείτε την ισορροπία σας, θα πρέπει να έχετε πάντοτε επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας καταφέρνετε να ισορροπείτε στα όρια του παράδοξου και τα πηγαίνετε περίφημα.

  • Σκορπιός

Μπορείτε να αναθέσετε κάποιες λεπτομέρειες στον/στην αγαπημένο/η σας ενώ εσείς ασχολείστε με πιο γενικά θέματα; Αργότερα, μπορείτε να συντονίσετε τις προσπάθειες σας. Με αυτόν τον τρόπο και οι δυο σας θα βάλετε τα δυνατά σας και θα είστε πιο αποτελεσματικοί.

  • Τοξότης

Μήπως έχετε ασχοληθεί τόσο πολύ με τις ανάγκες του/της συντρόφου σας που έχετε ξεχάσει τις δικές σας προσδοκίες; Σταματήστε να λέτε αυτόματα ναι σε όλα. Εξερευνήστε τις δικές σας ανάγκες. Ελάτε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

  • Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποιες στιγμές σε μια σχέση που μπορείτε να δείτε τα πάντα με μια φρέσκια ματιά – τον εαυτό σας, τον/τη σύντροφό σας, τη σχέση σας. Δείτε αυτές τις στιγμές σαν μια ευκαιρία να εκτιμήσετε όσα έχετε στη ζωή σας.

  • Υδροχόος

Να είστε ανοιχτοί στην έμπνευση και να είστε βέβαιοι ότι σύντομα πολλές πληροφορίες θα έρθουν στο δρόμο σας. Το να είστε το μισό ενός ζευγαριού σημαίνει ότι λαμβάνετε τη γνώση ως μέρος ενός συνόλου αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε χρόνο για να την επεξεργαστείτε με τον δικό σας τρόπο.

  • Ιχθύες

Το πρωί εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε στα καλύτερα σας για να σκεφτείτε νέες ιδέες ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα. Μέχρι το απόγευμα, υπερισχύουν οι επιφυλακτικές σκέψεις. Σε αυτό το σημείο, καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στο οικονομικό κομμάτι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments