Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (31/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (31/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (31/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (31/8/19).

  • Κριός

Αν υπάρχει κάτι περίπλοκο που θέλετε να συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας σήμερα, προσπαθήστε να το «σπάσετε» σε μικρότερα κομμάτια. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος πριν προχωρήσετε στην επόμενη ιδέα σας.

  • Ταύρος

Αν κάτι σας φαίνεται εκτός τόπου σήμερα, εξετάστε το πιο προσεκτικά. Εκφράστε τις ανησυχίες σας στον/στη σύντροφό σας. Μπορεί να έχουν κάποιες πληροφορίες που θα ξεκαθαρίσουν τις ανησυχίες σας.

  • Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι εύκολη για εσάς σήμερα. Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τον/την αγαπημένο/η σας γνωρίζοντας ότι θα σας κατανοήσουν τέλεια. Μην φοβάστε να πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας.

  • Καρκίνος

Αν ο/η σύντροφός σας μοιάζει μπερδεμένος/η σήμερα, είναι πιθανόν να έχει παρερμηνεύσει κάτι που είπατε. Ρωτήστε τους αν τους απασχολεί κάτι και πείτε τους ότι είστε ανοιχτοί να συζητήσετε τα πάντα.

  • Λέων

Σήμερα περάστε χαλαρά τη μέρα σας συζητώντας τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Κανένα θέμα δεν είναι απαγορευμένο είτε κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον είτε συζητάτε για τις πιο έξαλλες φαντασιώσεις σας.

  • Παρθένος

Σήμερα εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε πώς θα εξελιχθεί η μέρα. Θα πρέπει να καταβάλλετε λίγη προσπάθεια για να διασφαλίσετε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας θα περάσετε όμορφα, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

  • Ζυγός

Έχετε μεγαλόπνοα σχέδια και ανυπομονείτε να τα μοιραστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός και μπορεί να θέλουν να εξερευνήσουν μαζί σας το νέο σας ενδιαφέρον.

  • Σκορπιός

Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να μοιραστεί μαζί σας κάτι που τον/την απασχολεί. Δώστε τους όλη σας την προσοχή και πάρτε χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά αυτά που σας είπαν. Η απάντηση είναι εκεί, απλά θα πρέπει να την ψάξετε.

  • Τοξότης

Προγραμματίστε μια χαλαρή μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Όταν είστε ήρεμοι και ξεκούραστοι θα είναι πιο εύκολο να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί. Κρατήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και απολαύστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

  • Αιγόκερως

Μην χάνετε χρόνο με ανούσιες συζητήσεις σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας θα ανταποκριθεί καλύτερα αν μπείτε κατευθείαν στο ψητό. Μερικές φορές, όσο λιγότερες λεπτομέρειες δίνετε, τόσο καλύτερα είναι.

  • Υδροχόος

Αναζητήστε έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Πάρτε το στην πλάκα και θα βρείτε κάτι που θα κάνει και τους δυο σας να χαμογελάσετε. Ποιος λέει ότι ο έρωτας θα πρέπει να είναι σοβαρός;

  • Ιχθύες

Προσπαθήστε να μην δεσμευθείτε για κάτι συγκεκριμένο σήμερα. Τα σχέδια που έχετε κάνει με τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να μην είναι δεσμευτικά, οπότε φροντίστε να υπάρχει ευελιξία στο πρόγραμμά σας. Ό,τι και αν κάνετε να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε καλά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments