Lifestyle

Ellie Goulding: Ο λαμπερός γάμος με τον Caspar Jopling

Ellie Goulding: Ο λαμπερός γάμος με τον Caspar Jopling
Ellie Goulding: Η γνωστή τραγουδίστρια ένωσε τη ζωή της με τον Caspar Jopling σε μια λαμπρή τελετή με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ellie Goulding: Η γνωστή τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε πέρσι τον έμπορο τέχνης Caspar Jopling και το Σάββατο (31/8) το ζευγάρι ένωσε τη ζωή τους. Η Σάρα, η Δούκισσα της Υόρκης και οι κόρες της, η Βεατρίκη και η Ευγενία ήταν ανάμεσα στους πιο επίσημους καλεσμένους. Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, ο Ορλάντο Μπλουμ, ο Τζέιμς Μπλαντ, η Σιένα Μίλερ και η Τρέισι Έμιν ήταν επίσης μεταξύ των διασημοτήτων που απαθανατίστηκαν να εισέρχονται στην εκκλησία.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα vintage Volkswagen και έγινε δεκτή με χειροκρότημα καθώς εκατοντάδες φανς είχαν στριμωχτεί πίσω από τα κάγκελα για να δουν από κοντά το ζευγάρι, αλλά και τις αφίξεις των διάσημων καλεσμένων.  Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο κάστρο Howard ενώ ο γάμος της Goulding είναι πρωτοσέλιδο σε όλα σχεδόν τα βρετανικά ΜΜΕ. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται το εντυπωσιακό νυφικό του οίκο Celine που φόρεσε η τραγουδίστρια.

Ellie Goulding: Τα προβλήματα των περασμένων ετών

Μπορεί σήμερα να ζει ευτυχισμένη, ωστόσο πριν από λίγα χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ψυχολογικής φύσης.  Η Ellie Goulding «εκτοξεύθηκε» στη σφαίρα της δόξας όταν τραγούδησε το «Love me like you do», το σάουντρακ των «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι».Έκτοτε, η ζωή της άλλαζε. Παπαράτσι, πρωτοσέλιδα, διεθνή τουρ, συνεντεύξεις. Το άγχος συσσωρεύτηκε και οι πρώτες κρίσεις πανικού δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ακολούθησε θεραπεία και για λίγο χρονικό διάστημα αισθανόταν καλύτερα. Όταν όμως ήρθε η στιγμή να ηχογραφήσει το δεύτερο άλμπουμ της, ο εφιάλτης επέστρεψε και έτσι συνέχισε τις συνεδρίες.«Ήμουν τόσο σκεπτική στην αρχή γιατί δεν είχα υποβληθεί ποτέ σε θεραπεία. Όμως δεν ήμουν ικανή ούτε να βγω έξω από το σπίτι. Αυτό συνέβαινε ενώ η καριέρα μου κυριολεκτικά απογειωνόταν», δηλώνει η 29χρονη βρετανίδα pop τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Flare.

«Οτιδήποτε με περιτριγύριζε που προκαλούσε κρίση πανικού. Δεν μπορούσα να πάω στο στούντιο για ηχογράφηση αν δεν ήμουν ξαπλωμένη στο αυτοκίνητο με ένα μαξιλάρι να σκεπάζει το πρόσωπό μου».Η Ellie πιστεύει ότι η θεραπεία την έχει βοηθήσει σημαντικά και πως αυτό που έχει μάθει πλέον το σώμα της είναι να αμύνεται καλύτερα απέναντι στο άγχος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments