Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (1/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (1/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (1/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (1/9/19).

Κριός

Θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλά πράγματα σήμερα αρκεί να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Θα σας βοηθήσουν κάποιες απαλές υπενθυμίσεις από τον/τη σύντροφό σας. Βεβαιωθείτε ότι θα τους δείξετε την εκτίμηση σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ταύρος

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, επιτέλους αισθάνεστε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει φυσικά και ο/η αγαπημένος/η σας και θα πρέπει να του/της το πείτε. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να κάνετε κάτι για να το γιορτάσετε.

Δίδυμοι

Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε να αγοράσετε περιττά πράγματα. Αν χρειάζεστε κάποιο κίνητρο, σκεφτείτε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον/τη σύντροφό σας με τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε.

Καρκίνος

Αρχίζει για εσάς μια εποχή νέων ξεκινημάτων. Θα γίνουν θετικές αλλαγές στη σχέση σας και η επίδραση τους θα κρατήσει για πολύ. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και πραγματοποιήστε το.

Λέων

Μπορεί να είστε μετριοπαθείς αλλά ο/η σύντροφός σας ξέρει πόσο υπέροχοι είστε. Όταν καμαρώνουν για εσάς στους φίλους τους μην κρύβεστε! Απλά χαμογελάστε και αποδεχτείτε το! Μπορείτε να πείτε και εσείς μια καλή κουβέντα για αυτούς.

Παρθένος

Οι δουλειές μπορεί να σας καταβάλλουν σήμερα αλλά θα κερδίσετε και πάλι την ενέργειά σας κάνοντας παρέα με τους φίλους σας. Κανονίστε μια συνάντηση με τους φίλους και τον/τη σύντροφό σας στο αγαπημένο σας στέκι για να γιορτάσετε την επιτυχία σας.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη προκλήσεις αλλά αν φανείτε ευέλικτοι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι θα εκτιμούσατε λίγη βοήθεια από την πλευρά τους. Θα χαρούν να σας τη δώσουν.

Σκορπιός

Είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αλλά προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε στον/στην αγαπημένο/η σας. Δοκιμάστε να δείτε μια λυπητερή ταινία και κλάψτε με την ψυχή σας μέχρι να αποφορτιστείτε.

Τοξότης

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε εντελώς διαφορετικά επίπεδα ενέργειας σήμερα. Αντί να προσπαθείτε να αλλάξετε ο ένας το ρυθμό του άλλου, ακολουθήστε ο καθένας τον δικό του. Πολύ σύντομα οι ενέργειές σας θα συγχρονιστούν και πάλι.

Αιγόκερως

Σήμερα τακτοποιήστε ένα μικρό πρόβλημα πριν εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο. Έχετε μια χαλαρή σχέση. Μη φοβάστε να μιλήσετε. Ο/Η σύντροφός σας θα σας καταλάβει.

Υδροχόος

Αν αρχίσετε να υπεραναλύετε μια κατάσταση θα είναι πιο δύσκολο να αναλάβετε δράση. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε για τη σχέση σας και ξεκινήστε να κάνετε μικρά βήματα για να το πραγματοποιήσετε. Μην περιμένετε άλλο, το μέλλον είναι μπροστά σας.

Ιχθύες

Δε χρειάζεται να μοιραστείτε όλα σας τα μυστικά μονομιάς. Δεν είναι κακό να αφήσετε λίγο μυστήριο να αιωρείται στη σχέση σας και να αποκαλύπτεστε σιγά – σιγά στον/στην σύντροφό σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τους έχετε πει τα βασικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments