Αθλητισμός

Δημήτρης Μάνος: Το φλερτ με τον Ατρόμητο που δεν προχώρησε ποτέ

Δημήτρης Μάνος: Το φλερτ με τον Ατρόμητο που δεν προχώρησε ποτέ
Δημήτρης Μάνος: Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε κοντά στον Ατρόμητο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας προτίμησαν τον Βέλλιο.

Δημήτρης Μάνος: Την περασμένη σεζόν ο Ατρόμητος είχε στην κατοχή του ένα μεγάλο επιθετικό όπλο. Αυτό δεν ήταν άλλο από τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος αποχώρησε για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Τελικά δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν του βγήκε σε κακό καθώς πήρε μεταγραφική στην Γαλλική Τουλούζ.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησε ο νεαρός επιθετικός. Στο Περιστέρι εξέτασαν πολλά ονόματα πριν καταλήξουν στον Απόστολο Βέλλιο. Ένας από τους παίκτες που “έπαιξαν” στο ρεπορτάζ της ομάδας ήταν ο Δημήτρης Μάνος. Ο πρώην σέντερ φορ του ΟΦΗ δεν είχε θέαση στον Ολυμπιακό και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημήτρης Μάνος: Τι έγινε με τον Ατρόμητο

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρότειναν τον Μάνο στον Ατρόμητο καθώς πίστευαν πως είναι ο καλύτερος προορισμός για να μπορέσει να πάρει τα πάνω του και να επιστρέψει έτοιμος. Οι Περιστεριώτες έκριναν πως ο Μάνος δεν θα μπορέσει να μπει στα παπούτσια του περσινού πρώτου σκόρερ.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ λέει ότι ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτός που πήρε την τελική απόφαση. Τελικά ο Ατρόμητος πήρε τον Βέλλιο και ο Μάνος κατέληξε στον ΟΦΗ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κρητική ομάδα βγήκε κερδισμένη. Ο νεαρός επιθετικός ήταν ο βασικός παράγοντας που οι “ασπρόμαυροι” έφυγαν με το διπλό από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments