Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα (2/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα (2/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (2/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (2/9/19).

Κριός

Μόλις ξεκινήσετε σήμερα, δεν θα σταματάτε με τίποτα. Προγραμματίστε τι θέλετε να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας και βάλτε τους στο κόλπο. Μαζί μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα.

Ταύρος

Σήμερα κρατήστε όλες τις συζητήσεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας σε θετικό κλίμα και αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη φορά. Βγείτε έξω και χαρείτε τη μέρα σας παρέα. Κάντε κάθε στιγμή αξιομνημόνευτη.

Δίδυμοι

Μην σκέφτεστε υπερβολικά τις ενέργειές σας σήμερα. Κρατήστε το κλίμα χαλαρό και ευχάριστο και απλά διασκεδάστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε, οπότε βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε το με την ψυχή σας.

Καρκίνος

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε προσεκτικοί, ειδικά όσο αφορά τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Εμπρός, αφήστε την έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας να κυριαρχήσει. Δείξτε τους άσσους που κρύβετε στο μανίκι σας.

Λέων

Προετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε σήμερα. Ο/Η αγαπημένος/η σας ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό μόνο για εσάς – και πρόκειται για κάτι που δεν έχετε ξαναζήσει! Θα σας κάνουν πολύ χαρούμενους!

Παρθένος

Είναι ώρα για διασκέδαση, οπότε πάρτε αγκαλιά τον/την αγαπημένο/η σας και πηγαίνετε μια βόλτα στην πόλη. Ωστόσο, μην διοχετεύσετε εκεί όλη σας την ενέργεια. Χρειάζεστε και λίγη για να το γιορτάσετε οι δύο σας όταν γυρίσετε σπίτι.

Ζυγός

Η ενέργεια ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας είναι απίστευτα «καυτή» σήμερα. Αφήστε το πάθος να συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της μέρας – και μέχρι το βράδυ θα είστε έτοιμοι για μια αξέχαστη εμπειρία.

Σκορπιός

Σήμερα μείνετε σε αυτά που ξέρετε και αφήστε τους πειραματισμούς για μια άλλη φορά. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ήδη ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τα σωστά αποτελέσματα, οπότε δεν θα βαρεθείτε.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να μιλάτε για το τι θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή και να αρχίσετε να το πραγματοποιείτε. Αν κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Αιγόκερως

Σήμερα κρατήστε τις γραμμές της επικοινωνίας ανοικτές. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κάτι σημαντικό να σας πει, οπότε φροντίστε να τους δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι να τους ακούσετε. Σκεφτείτε μήπως ξεκινήσετε εσείς τη συζήτηση για να τους δώσετε θάρρος.

Υδροχόος

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα είναι μια φανταστική μέρα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Και οι δύο είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια, οπότε βγείτε εκεί έξω και αξιοποιήστε την στο έπακρο.

Ιχθύες

Μην κανονίσετε τίποτα πολύ συγκεκριμένο για σήμερα. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες αλλαγές, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε προκύψει. Από τη στιγμή που είστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας, είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments