Αθλητισμός

Αλ Αχλί: Ενδιαφέρθηκε για Ουζουνίδη και Λεμονή

Αλ Αχλί: Ενδιαφέρθηκε για Ουζουνίδη και Λεμονή
Η Αλ Αχλί ψάχνει για προπονητή και μετά το ενδιαφέρον της για τον Γιώργο Δώνη, προσέγγισε άλλους δύο Έλληνες τεχνικούς αλλά δεν προχώρησε καμία περίπτωση.

Αλ Αχλί: Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και κάποιες εβδομάδες η ομάδα από την Αίγυπτο, η οποία στράφηκε στην ελληνική αγορά για την εύρεση του εκλεκτού για τον πάγκο της. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η πρώτη της επιλογή ήταν ο Γιώργος Δώνης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Μάλιστα υπήρξε φημολογία ότι έγινε και κρούση στον προπονητή του Παναθηναϊκού αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε και σύμφωνα με το «Sportime» ο σύλλογος από την Αίγυπτο προσέγγισε άλλους δύο Έλληνες προπονητές. Ο λόγος για τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Τάκη Λεμονή οι οποίοι και βρίσκονται χωρίς ομάδα μετά την θητεία τους σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα αλλά δεν προχώρησε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεμονής έχει περάσει παλιότερα από τον πάγκο της Αλ Ραέντ στην Σαουδική Αραβία.

Μαρινός Ουζουνίδης: Αρνητικός στην προσέγγιση του Άρη

Η περίπτωση του πρώην προπονητή της ΑΕΚ ήταν δύσκολη εξαρχής για τον Άρη, καθώς προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται στην αγορά. Αυτό σημείωσε και σε επικοινωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη και κατ’ αυτόν τον τρόπο έκλεισε το συγκεκριμένο κεφάλαιο. Αυτό σημαίνει ότι από την ελληνική αγορά οι «κίτρινοι» πλέον έχουν μόνο μια επιλογή, αυτή του Τραϊανού Δέλλα, δίχως μάλιστα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες συνεργασίας, στοιχείο που ενισχύει το σενάριο επιλογής ξένου προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments