Αθλητισμός

Άνγκους ΜακΝτόναλντ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Άγγλος ποδοσφαιριστής

Άνγκους ΜακΝτόναλντ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Άγγλος ποδοσφαιριστής
Άνγκους ΜακΝτόναλντ: Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον ποδοσφαιριστή της Χαλ, ο οποίος διαγνώσθηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου.

Άνγκους ΜακΝτόναλντ: Σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Χαλ διαγνώσθηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου. Η ασθένεια του  Άγγλο ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στις «Τίγρεις» από το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της στάδια, με την ομάδα του να ζητάει μέσω ανακοίνωσης της από τα Μέσα να σεβαστούν τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως θα υπάρχουν ενημερώσεις για την υγεία του.

«Η Χαλ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Ο Άγκνους έδειξε σπουδαία δύναμη χαρακτήρα με τον τρόπο που αντέδρασε στα νέα. Όλη η οικογένεια των Τίγρεων ενώνεται για να δείχνει στον Άγκνους διαρκή αγάπη και υποστήριξη κατά την ανάρρωσή του.

Το να είναι καλά στο σώμα και στο μυαλό του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτήν την στιγμή. Ο σύλλογος ζητά με ευγένεια από τους οπαδούς και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άγκνους και της οικογένειάς του. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως νέα για την πρόοδό του θα δίνονται από τον σύλλογο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Χαλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments