Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται στις γιορτές εξωτερικά η «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται στις γιορτές εξωτερικά η «Αγιά Σοφιά»
ΑΕΚ: Οι εργασίες στην Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και μέσα στις γιορτές αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εξωτερική εικόνα του νέου γηπέδου της ομάδας.

ΑΕΚ: Το μεγάλο όνειρο όλων των οπαδών της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδο των εργασιών. Οι κερκίδες έχουν κατασκευαστεί και αυτή την περίοδο γίνονται οι εργασίες προκειμένου να μπουν οι βάσεις για να τοποθετηθεί το εντυπωσιακό σκέπαστρο του γηπέδου.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, μάλιστα, ακόμη και ενδεχομένως έως το τέλος του μήνα, όλα τα στοιχεία του σκεπάστρου, είτε βραχίονες είτε τα ίδια τα κομμάτια του ή για την ειδική μεμβράνη επικάλυψης, θα έχουν φτάσει, ώστε να τελειώσει και αυτό το έργο.

ΑΕΚ: Παίρνει οριστική μορφή το γήπεδο

Από τη στιγμή, που αυτό το κομμάτι φτάσει, αναμένεται το έργο να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, που σημαίνει πως στις διακοπές των Χριστουγέννων η Ένωση θα έχει έτοιμο το εξωτερικό κομμάτι της «Αγιά Σοφιάς» και θα απομένουν μόνο οι εργασίες στο εσωτερικό (ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθίσματα, διαμόρφωση χώρων κ.α.), που θα πραγματοποιούνται παράλληλα με την υπογειοποίηση, η οποία βέβαια έχει ξεκινήσει στο οργανωτικό της κομμάτι.

Κάπως έτσι, το σπουδαίο έργο της ΑΕΚ θα έχει ολοκληρωθεί στο 65% με 75% μέχρι τις γιορτές, με τα πράγματα να προχωρούν εξαιρετικά, ώστε τον Ιανουάριο του 2021 να έχει παραδοθεί οριστικά το νέο γήπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments