Video

Τσίου: Αυτή είναι η μαγευτική παραλία στην Αττική που δεν ξέρει κανείς

Τσίου: Αυτή είναι η μαγευτική παραλία στην Αττική που δεν ξέρει κανείς
Τσίου: Απέχει 45 χιλιόμετρα από την Αθήνα και αποτελεί ένα από τα κριμένα διαμάντια της χώρας μας.

Τσίου: Η Ελλάδα έχει πολλές παραλίες που μπορεί κάποιος να απολαύσει τα κρυστάλλινα νερά της. Κατά καιρούς έχουμε μάθει για πολλά κριμένα διαμάντια σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ωστόσο αυτή τη φορά πρόκειται για μια περιοχή εντός Αττικής. Υπάρχει μια παραλία που βρίσκεται λίγο μετά το Σούνιο και πριν το Λαύριο, και ονομάζεται Τσίου. Δεν έχει γίνει γνωστό από που προήλθε η ονομασία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι για να τη βρει κάποιος θα χρειαστεί την καθοδήγηση του Google Maps.

Για να φτάσει κανείς στην ακτή, θα πρέπει να περπατήσει για περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια. Αυτός ο μικρός κολπίσκος, με πεντακάθαρα γαλάζια νερά είναι μία απόδραση που σίγουρα θα σας ανανεώσει. Η συγκεκριμένη παραλία είδε το φως της δημοσιότητας μετά το βίντεο της ομάδας Up Drones.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κι όμως υπάρχει παραλία σε Ελληνικό βουνό

Η Ελλάδα είναι γεμάτη όμορφες παραλίες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα λατρεύουν τα καταγάλανα νερά σε συνδυασμό με τον ήλιο. Οι παραλίες μας και τα νησιά μας βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ότι η χώρα μας διαθέτει μια εντυπωσιακή παραλία που βρίσκεται πάνω σε βουνό.

Πρόκειται για την Κοιλάδα του Αχελώου, που αποτελεί και το φυσικό όριο των νομών Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Καρδίτσας. Δεν είναι υπερβολή πως η εικόνα από τις μικρές παραλίες της θυμίζουν μέρος τροπικό, γιατί τα νερά του Ασπροπόταμου τρέχουν πάνω σε λευκά βότσαλα. Η Κοιλάδα βρίσκεται σε 700 μέτρα υψόμετρο και οι οικισμοί κάνουν την εμφάνιση τους μέσα από τα έλατα, το ίδιο και θρησκευτικά μνημεία ή ιστορικές τοποθεσίες, που αξίζει να γνωρίσει ο επισκέπτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments