Αθλητισμός

Ροντρίγκο Γκάλο: Μεγάλη η διαφορά του με τον Παναθηναϊκό

Ροντρίγκο Γκάλο: Μεγάλη η διαφορά του με τον Παναθηναϊκό
Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο κι ενώ είχε υπάρξει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ μετά από δύο πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ έμεινε τελικά ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του το φετινό καλοκαίρι. Αν και ο ίδιος επιθυμούσε την παραμονή του στην «Ένωση», αυτή δεν κατέστη εφικτή μετά από απόφαση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων». Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για έναν παίκτη με αρκετές παραστάσεις και σε υψηλό μάλιστα επίπεδο μέχρι και πριν λίγες ημέρες δεν είχε βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, την Τετάρτη (11/9) ο ίδιος ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime». Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο αποκάλυψε ότι οι Περιστεριώτες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Γκάλο από από το βράδυ της Τρίτης (10/9) και την Τετάρτη διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Παράλληλα, τόνισε ότι στον Ατρόμητο βρισκόταν σε ένα αρκετά μεγάλο δίλημμα το φετινό καλοκαίρι.

Αρχικά αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στον Σπύρο Νάτσο στη θέση του δεξιού μπακ. Μετά τον τραυματισμό του Κυριάκου Κιβρακίδη, ο νεαρός μπακ βγήκε μπροστά και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Μάλιστα, σκόραρε και στην πρεμιέρα της φετινής Super League κόντρα στην ΑΕΛ. Ωστόσο, ο Ατρόμητος αποφάσισε τελικά να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακραίου οπισθοφύλακα, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Ροντρίγκο Γκάλο: Γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού

Τις προηγούμενες μέρες το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο Ροντρίγκο Γκάλο φέρεται να είχε προταθεί και οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης εξέτασαν την περίπτωση του. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει και πρόταση στον παίκτη, αλλά ο ίδιος δεν ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για την προοπτική να συνεχίσει στο «τριφύλλι», αφού το συμβόλαιο που του προτάθηκε ήταν πολύ μακριά από τις δικές του απαιτήσεις.

Κάπως έτσι, μπορεί ο Γκάλο να επιθυμούσε να συζητήσει την περίπτωση να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά αληθινές πιθανότητες δεν υπήρξαν, κρίνοντας από την απόσταση που υπήρχε στο οικονομικό κομμάτι. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το φετινό καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος μπακ απέρριψε προτάσεις πολύ καλές οικονομικά από το εξωτερικό για τα δεδομένα της εποχής. Υπενθυμίζεται πως ο Γκάλο ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013 για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Η παρουσία του δεν άφησε ασυγκίνητη την ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2015. Συνολικά ο Βραζιλιάνος μετρά 144 συμμετοχές στη Super League (5 γκολ), 31 στο Κύπελλο (4 γκολ) και 18 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την «Ένωση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments