Lifestyle

Ο Sin Boy ζητάει «συγγνώμη» με το Desole

Ο Sin Boy ζητάει «συγγνώμη» με το Desole
Με το νέο του τραγούδι προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

O wanna be raper που έχει μεγάλη απήχηση στα παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, προσπάθησε να μπερδέψει λέξεις και να κάνει ρίμες και μέσω ενός τραγουδιού να εξηγήσει την αιτία που προκάλεσε το ξέσπασμα του στο Instagram. Οι τελευταίες αναρτήσεις που έκανε ο 25χρονος στα stories του στο Instagram έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα social media και μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Αρχικά είπε ότι θα αλλάξει το όνομα του σε Lil Jesus και στη συνέχεια τα έβαλε με τη μουσική βιομηχανία, αφήνοντας υπόνοιες για τη δισκογραφική εταιρεία με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο.

Για να αποδείξει ότι δεν πρόκειται για τρολάρισμα, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του και διέγραψε όλα τα τραγούδια που είχε στο YouTube. Ο Sin Boy δέχθηκε αρκετές επικρίσεις για το περιεχόμενο των αναρτήσεων του, οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τον Παντελή Πανετελίδη, τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Michael Jackson, τους Ιλλουμινάτι, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Με τη γαλλική λέξη ‘Desole’ που σημαίνει συγγνώμη, έντονο πολιτικό περιεχόμενο και μία φωτογραφία από τη πυρκαγιά στο Μάτι, ο Sin Boy ριμάρει και απαντάει στις επικρίσεις. Το τραγούδι ανέβηκε στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο προσωπικό κανάλι του Sin Boy στο YouTube .

Αν ο 25χρονος ράπερ Sin Boy-κατά κόσμον Θόδωρος Augustin Gega- έκανε μια βόλτα σε πραγματικά γκέτο όπου ξεκίνησαν την πορεία τους πραγματικοί ράπερ μάλλον θα αισθανόταν άβολα.  Αν μάλιστα επιδείκνυε με στόμφο ότι είναι και αυτός ράπερ το πιθανότερο, εκτός από ειρωνικά σχόλια και τρανταχτά γέλια θα ήταν να εισπράξει και μερικές σφαλιάρες και κλωτσιές από τα παιδιά εκείνα που γαλουχήθηκαν σε πραγματικά επικίνδυνες γειτονιές και μετέτρεψαν τις εμπειρίες τους σε ρίμες, τραγουδώντας τες στη συνέχεια.

Με μαλλιά βαμμένα σε διάφορα χρώματα, ο Αλβανός ράπερ ποζάρει με Ούζι, γυναίκες, το σκύλο του, μπροστά από ελικόπτερο και με φούτερ που αναγράφουν Albania και έχουν τον δικέφαλο αετό της γείτονος χώρας. Το πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι ότι παρά το άγριο στυλάκι που θέλει να πουλήσει δύσκολα θα τον πάρει κάποιος στα σοβαρά.

Ο Sin Boy πάλι θέλει να πιστεύει ότι είναι ένας επαναστάτης με αιτία που βάλλει κατά πάντων με τις παιδικές ρίμες του, οι οποίες ηχούν ψεύτικες και επιτηδευμένες μέχρι τέλους. Έχει αφήσει να σέρνεται εδώ και χρόνια η ψεύτικη είδηση ότι συνελήφθη για κατοχή 300 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης από την αστυνομία, προφανώς επειδή ακούγεται σαν ένα συν στο βιογραφικό του.

Η πορεία του στην μουσική ξεκίνησε ουσιαστικά όταν κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό που οργάνωνε ένας χυμός το 2013 και τα πρώτα του τραγούδια δεν έτυχαν της καλύτερης υποδοχής. Γνωστός άρχισε να γίνεται πριν από δύο χρόνια με το τραγούδι Drako και το μεγάλο μπαμ πριν το τελευταίο του πόνημα ήταν το τραγούδι «Gigi» ένα ντουέτο με την συμπατριώτισα του Ρίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments