Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έτοιμος σε ένα μήνα ο Φάουστο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος σε ένα μήνα ο Φάουστο
Παναθηναϊκός: Περίπου ένα μήνα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να δουν το Φάουστο με την φανέλα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Νίκος Νταμπίζας έψαχνε στην αγορά για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή. Ο Γιώργος Δώνης είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει άλλον έναν παίκτη για τα χαφ και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου έκανε τα πάντα προκειμένου να εκπληρώσει αυτή την επιθυμία του. Για μεγάλο διάστημα ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με την περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ.

Τελικά η μεταγραφή του Άγγλου χαφ δεν προχώρησε και οι “πράσινοι” κινήθηκαν για άλλες λύσεις. Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους , το “τριφύλλι” έκανε δικό του τον Φάουστο Τιένθα. Ο Ισπανός μέσος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και εδώ και λίγες μέρες ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Όπως είπαμε και πριν, ο Γιώργος Δώνης επιθυμούσε την απόκτηση μέσου, ωστόσο θα πρέπει να κάνει υπομονή.

Παναθηναϊκός: Τότε θα κάνει ντεμπούτο ο Φάουστο

Ο Ισπανός χαφ βρίσκεται ήδη στο Κορωπί, έχει ενσωματωθεί στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί ακόμη να αγωνιστεί. Σύμφωνα με τη «Live Sport», για να τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο, θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας, καθώς γύρω στα μέσα Οκτωβρίου εκτιμάται, ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος και στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ο Φάουστο θα χρειαστεί περίπου 4 εβδομάδες, ώστε να αποκτήσει καλή φυσικά κατάσταση και να υπολογίζεται από τον προπονητή του. Από τη στιγμή, δε, που είναι ένας παίκτης, ο οποίος στηρίζεται στην ενέργεια και την αντοχή του, χρειάζεται οπωσδήποτε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή του, για να παίξει κανονικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments