Αθλητισμός

Γιάννης Αναστασίου: Πληθαίνουν τα “σύννεφα” για τον Έλληνα τεχνικό

Γιάννης Αναστασίου: Πληθαίνουν τα “σύννεφα” για τον Έλληνα τεχνικό
Γιάννης Αναστασίου: Ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα μόνο βέβαιο δεν είναι.

Γιάννης Αναστασίου: Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν μόνο ιδανικό δεν είναι για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες μετρούν δύο ισοπαλίες και μια ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας δεχθεί μάλιστα έξι γκολ σε μόλις τρία παιχνίδια. Η στιβαρή άμυνα, που ήταν το μεγάλο «όπλο» της ομάδας τις δύο περασμένες σεζόν, δείχνει αρκετά ασταθής φέτος και γι’ αυτό και ο Ατρόμητος δεν έχει την σταθερότητα που επιδείκνυε και στα αποτελέσματα του. Βέβαια, θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι η μετά-Κάναντι θα ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα του Περιστερίου.

Εξάλλου με τον Αυστριακό τεχνικό στο «τιμόνι» του ο Ατρόμητος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κατάφερε να μπει «σφήνα» στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της Super League για δύο συνεχόμενες σεζόν, κερδίζοντας την ευρωπαϊκή έξοδο του. Ο Αυστριακός τεχνικός, όμως, τον Μάιο αποτέλεσε παρελθόν από τον Ατρόμητο, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις επιτυχίες του στην Ελλάδα, καθώς υπέγραψε στη γερμανική Νυρεμβέργη, θέτοντας ως πρωταρχικό του στόχο την επιστροφή της στην Bundesliga.

Γιάννης Αναστασίου: Μετράει αντίστροφα μετά το κακό ξεκίνημα

Οι Περιστεριώτες επέλεξαν τον Γιάννη Αναστασίου για διάδοχο του Κάναντι, ευελπιστώντας ότι ο Έλληνας τεχνικός θα διατηρήσει την ομάδα στο ίδιο υψηλό επίπεδο και θα μπορέσει να την κρατήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και ανάμεσα στους «μεγάλους». Ωστόσο, το ξεκίνημα του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού στους Περιστεριώτες μόνο ιδανικό δεν θεωρείται. Κι αυτό γιατί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Super League δεν έχει ακόμα καταφέρει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης.

Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη αγωνιστική ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) εντός έδρας με την Λάρισα, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά με διαφορετικό σκορ (2-2) είχε και η εκτός έδρας αναμέτρηση των Περιστεριωτών στην έδρα της Λαμίας. Ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ, το δυσκολότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν για τον Ατρόμητο, άλλαξαν τα δεδομένα για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία ηττήθηκε με 3-2, χάρη σε γκολ του Κρέσπο στο 91′.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε ακόμα περισσότερες «μουρμούρες» για τον Γιάννη Αναστασίου στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, αν και ο Γιώργος Σπανός είναι από τους προέδρους που δεν διώχνουν εύκολα προπονητές, μέχρι στιγμής δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει δείξει κάποια βελτίωση, αλλά και το υψηλό συμβόλαιο του Αναστασίου, έχουν βάλει … πρίζες στον πρόεδρο και στο Περιστέρι λέγεται πως ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments