Αθλητισμός

Γιάννης Μυστακίδης: Επεισόδιο με οπαδούς του Ολυμπιακού

Γιάννης Μυστακίδης: Επεισόδιο με οπαδούς του Ολυμπιακού
Γιάννης Μυστακίδης: Ο Έλληνας επιθετικός είχε επεισόδιο με την εξέδρα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Γιάννης Μυστακίδης: Ένα ήρεμο βράδυ πέρασε το Σάββατο (14/9) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο, τον οποίο και διέλυσε εύκολα με 5-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φτάνοντας στο τρία στα τρία στη φετινή Super League, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του στο φετινό Champions League κόντρα στην Τότεναμ (18/9), θέλοντας να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και φρόντισαν να «ζεστάνουν» το κοινό τους πριν από το παιχνίδι με τους «spurs», αλλά και το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη εβδομάδα. ο γρήγορο γκολ του Γκιγιέρμε (12′) που έχτισε έναν συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτήρα στην παρτίδα. Και βέβαια το εντυπωσιακό εικοσάλεπτο στο φινάλε. Εκεί που οι Πειραιώτες με την εμπειρία τους, τιμώρησαν την προσπάθεια του Βόλου να σταθεί ψηλά και να πιέσει αναζητώντας την ισοφάριση. Κατηφόρισε ο αγωνιστικός χώρος. Από το 72΄ (Ελ Αραμπί 2-0) ως το 92΄ (Σουντανί 5-0). Με τον Γκερέρο (79΄, 3-0) και τον Βαλμπουενά (82΄πεν, 4-0) να βάζουν και εκείνοι το σημάδι τους στην καταμέτρηση.

Βέβαια, από την αναμέτρηση δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά και τα σκληρά μαρκαρίσματα, που έβαλαν «φιτιλιές» στον κόσμο του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Γιάννης Μυστακίδης προκαλούσε συνεχώς, πότε με σκληρά φάουλ, πότε με κάποιους διαλόγους που πήγε να ανοίξει με την εξέδρα, ειδικά τη στιγμή της αλλαγής του.

Κάποιοι οπαδοί, που ήταν στην εξέδρα πίσω από τον πάγκο του Βόλου, ήξεραν ότι ανήκει στον ΠΑΟΚ κι έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν. Ο Έλληνας επιθετικός φέρεται να είπε κάτι προς την εξέδρα ή τέλος πάντως πήγε να κάνει νεύμα προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ωστόσο, δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό με τον ίδιο να βγαίνει αλλαγή, χωρίς άλλα «παρατράγουδα».

Ολυμπιακός: Έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι -με διαφορά- η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον σύλλογο. Παράλληλα, διατηρούν και το ρεκόρ των περισσότερων αγωνιστικών δίχως ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η συζήτηση για το εν λόγω ρεκόρ «φούντωσε» μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Με αυτό το «διπλό», ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 38 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και πέρασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι κατείχαν, μέχρι χθες τη δεύτερη θέση με 37 ματς, αλλά πλέον, υποχώρησαν στην τρίτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δεύτερος, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πρώτος και έχει μεγάλη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς. Αιτία; Η φοβερή επίδοση της ομάδας στο διάστημα μεταξύ του 1972 και του 1972. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει για 58 ματς μακριά από την ήττα, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφύγει να ηττηθεί για άλλα είκοσι ματς, ώστε να τους φτάσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments