Lifestyle

Σκάρλετ Γιόχανσον: Ετοιμάζεται για τα όσκαρ με το «Marriage Story»

Σκάρλετ Γιόχανσον: Ετοιμάζεται για τα όσκαρ με το «Marriage Story»
Η Σκάρλετ Γιόχανσον κατάφερε να πείσει τους κριτικούς στη Βενετία και τώρα ετοιμάζεται για τα όσκαρ.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μια από τις γυναίκες που στέκεται καλά στα πόδια της ακόμα και μετά από δύο διαζύγια και ένα παιδί. Η γνωστή ηθοποιός με τη συμμετοχή της στην ταινία «Marriage Story» ετοιμάζεται για τα όσκαρ και ξεσκονίζει από τώρα την δερμάτινη στολή της «Μαύρης Χήρας». Η 34χρονη μαζί με τον Άνταμ Ντράιβερ του «Star Wars» και την Λόρα Ντέρν διεκδικούν τον Χρυσό Λέοντα με αυτή την ταινία.

Στην ταινία σε παραγωγή Netflix, η Γιόχανσον υποδύεται τη Νικόλ, μια ηθοποιό που βλέπει τον γάμο της με τον διευθυντή θεάτρου Τσάρλι (Ανταμ Ντράιβερ) να διαλύεται, καθώς αισθάνεται ασφυκτικά εξαιτίας του εγωκεντρικού χαρακτήρα του συζύγου της και της ανάγκης μιας διαφορετικής καριέρας που θα την ικανοποιεί περισσότερο. Το ρόλο της δικηγόρου της Νικόλ, παίζει η Λόρα Ντερν.

Στην ταινία, ο Άνταμ Ντράιβερ παίζει έναν εκκεντρικό σκηνοθέτη θεάτρου, τον Τσάρλι, που παίρνει διαζύγιο από την ηθοποιό σύζυγό του. Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι η Νικόλ, που ασφυκτιά από τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του συζύγου της και αποζητά μια πιο ικανοποιητική καριέρα. Η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν έχει χάσει την πίστη της στο θεσμό του γάμου μιας και ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη για τρίτη φορά με τον 37χρονο Κόλιν Τζοστ, σεναριογράφο του πιο δημοφιλούς βραδινού σόου της Αμερικής, του «Saturday Night Live».

Οι δηλώσεις της ηθοποιού στην Βενετία

Δεν γνώριζα το αντικείμενο συζήτησής μας. Απλώς μπήκα στο δωμάτιο, παρήγγειλα ένα ποτήρι κρασί και παραπονιόμουν για την σχέση στην οποία βρισκόμουν», είπε η Γιόχανσον για την πρώτη συνάντηση με τον Μπόμπακ. Σύμφωνα με την ηθοποιό, εκείνος απλώς την άκουγε προσεκτικά και κάποια στιγμή την προειδοποίησε ότι «αυτό πιθανόν να είναι ένα πρότζεκτ που είτε θα θέλεις πολύ να συμμετάσχεις, ή όχι». Και η Γιόχανσον συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει. «Ενιωσα σαν να ήταν το πεπρωμένο μου. Ήταν μια εμπειρία που μοιράστηκα με εκείνον κι εκείνος τη μοιράστηκε μαζί μου. Και ήρθε πάνω στην κατάλληλη στιγμή». Οι πρώτες κριτικές μετά την προβολή του «Marriage Story» ήταν διθυραμβικές και μιλούν για μια σίγουρη υποψηφιότητα στα Οσκαρ 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments