Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (19/9/19)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (19/9/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις για την Πέμπτη (19/9/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις για την Πέμπτη (19/9/19).

Κριός

Σήμερα κάνετε κάτι για βοηθήσετε κάποιον/α με την ερωτική του ζωή: Όπως να τον/την συστήσετε κάπου ή να του/της δώσετε εξαιρετικές συμβουλές και ούτω καθεξής. Θα κάνετε καλό στο ερωτικό σας κάρμα. Πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα σας ανταποδοθεί.

Ταύρος

Όταν κάποιος/α σας χρειάζεται, είστε εκεί. Το ίδιο ισχύει και όταν χρειάζεστε εσείς κάποιον δίπλα σας. Είτε θέλετε κάποιον για να σας συνοδέψει σε ένα πάρτι ή θέλετε να χαλαρώσετε με μια αστεία συζήτηση, οι φίλοι σας θα είναι πάντα εκεί για εσάς.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν διαφόρων ειδών αναποδιές όπως ανάμεικτα μηνύματα, χαμένες ευκαιρίες για επικοινωνία και άλλα. Πριν ανταποδώσετε το κλείσιμο του ματιού σε εκείνον/η τον/την σέξι τύπο/κοπέλα στην άλλη άκρη του δωματίου, βεβαιωθείτε ότι απευθύνεται σε εσάς.

Καρκίνος

Η Γη σας καλεί – λαμβάνετε; Σήμερα μπορεί να είστε κάπως εκτός τόπου και χρόνου και αξίζει να χαθείτε στις σκέψεις σας. Απλά φροντίστε να κρατάτε όση επαφή χρειάζεται για να μπορέσετε να αντιληφθείτε την παρουσία κάποιου/κάποιας που θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Λέων

Υπάρχει σίγουρα μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Μπορεί να μην αισθάνεστε και πολύ άνετα αλλά ίσως είναι για καλό. Όλοι αντιδρούν συναισθηματικά, το κλίμα είναι φορτισμένο και όλη αυτή η αναστάτωση μπορεί τελικά να οδηγήσει σε πολύ ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις.

Παρθένος

Σήμερα φροντίστε να έχετε έτοιμο ένα εφεδρικό πλάνο καθώς το αρχικό σας σχέδιο μπορεί να ναυαγήσει με τους πιο αναπάντεχους τρόπους. Φροντίστε επίσης να έχετε πρόχειρο και έναν χαλαρό τρόπο αντιμετώπισης όσων προκύψουν – θα είναι πολύ καλύτερα αν πάρετε τα πράγματα όπως έρθουν.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται σαν να σας δοκιμάζει ο θεός Έρωτας: Τα βέλη του χάνουν τον στόχο τους, τα σχέδια σας πάνε στραβά και εσείς απλά στέκεστε εκεί έχοντας παραδώσει τα όπλα και δεν το ξέρετε. Για να ξεπεράσετε όλη αυτή την κατάσταση, απλά διακωμωδήστε τη.

Σκορπιός

Είστε σαγηνευτικοί, γοητευτικοί και καθόλου μπερδεμένοι – αν έχουν να πουν κάτι τα άστρα για αυτό. Όλα σας έρχονται σωστά με ένα μαγικό τρόπο – τα λόγια που θα πείτε, οι κινήσεις που θα κάνετε, τα μέρη που θα πάτε.

Τοξότης

Ίσως σήμερα θα πρέπει να κατεβείτε λίγο από το συννεφάκι σας για να ρίξετε μια ματιά σε αυτό/αυτή τον/την κούκλο/α που σας δείχνει το ενδιαφέρον του/της. Η αδιαφορία δεν θα προσφέρει τίποτα καλό στην ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον κοιτάξτε γύρω σας.

Αιγόκερως

Βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή τώρα. Αν ανταλλάσσετε εδώ και καιρό e-mail με κάποιον/α σέξι τύπο/κοπέλα, πάρτε τους τηλέφωνο. Αν μιλάτε στο τηλέφωνο, στείλτε τους γραπτό μήνυμα.

Υδροχόος

Αν έχετε στο μυαλό σας να σπαταλήσετε χρήματα για ένα ραντεβού, ίσως να θέλετε να συγκρατηθείτε λίγο, έστω για τώρα. Με τις δημιουργικές σας ικανότητες θα βρείτε να κάνετε κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.

Ιχθύες

Τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας μια ηλεκτρισμένη ενέργεια και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι φανταστικά. Προχωρήστε – δημιουργήστε ένα «καυτό» γεγονός στην ερωτική σας ζωή.

πηγή:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments