Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα παράπονα του Θεοδωρίδη στον Περέιρα

Ολυμπιακός: Τα παράπονα του Θεοδωρίδη στον Περέιρα
Ολυμπιακός: Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον Μέλο Περέιρα για την αντιμετώπιση των «ερυθρολεύκων» από τους διαιτητές.

Ολυμπιακός: Δεν αρκέστηκε μόνο στις δηλώσεις που έκανε για τον Μέλο Περέιρα ο Σάββας Θεοδωρίδης. Το μέλος του ΔΣ των «ερυθρολεύκων» ανέφερε ότι: «Έχω να σας πω, ότι πριν αρχίσει το παιχνίδι, είδα τον περίφημο Περέιρα, που δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μου είπαν, ότι είναι παρατηρητής και πήγα να του πω, ότι δεν κάνει να είναι στην Ελλάδα. Του είπα ότι με είδε στο Intercontinental και με απέφυγε. Έχω δει κι άλλους παρατηρητές, αλλά αυτοί κάθονται στα επίσημα, όχι με τους διαιτητές αγκαλιά να τους συνοδεύουν. Το αποτέλεσμα σήμερα ήρθε 1-1, αλλά έχουμε χάσει 2 πρωταθλήματα εξαιτίας του Περέιρα. Οι 5 εκατομμύρια Ολυμπιακοί δε θέλουμε να τον βλέπουμε, θέλει να κάνει κακό στον Ολυμπιακό. Του είπα να μιλήσουμε, μου είπε ότι πάει με τους διαιτητές.

Έγινε χαμός με τις κάρτες, έπρεπε να έχουν πάρει τουλάχιστον τις διπλές. Με ενδιαφέρει να τα πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη και να είναι σωστή η διαιτησία, αλλά ο Γερμανός που μας έφερε ο Περέιρα, όπως και κάθε άλλη μπακατέλα, έμαθα ότι είναι 3ης κατηγορίας. Εμείς παίξαμε στην Ευρώπη, βγάλαμε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα, αλλά εδώ είναι ένα αίσχος. Μας βαρούσαν κλωτσιές και έκαναν και επανάληψη πέναλτι, για να φάμε γκολ.

Δεν το είδε δηλαδή και απέφυγε να δει το VAR; Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μακριά οι Περέιρα. Ρωτήστε και τους Πορτογάλους που έχουμε στην Ελλάδα τι άποψη υπάρχει στην χώρα του, που τον μαζέψαμε στην Ελλάδα.

Αυτά τα λέω, για να ξέρει την αλήθεια ο κόσμος του Ολυμπιακού και να γνωρίζει ο Υφυπουργός τι γίνεται. Δεν έχουμε ανάγκη από Περέιρα για να δούμε καθαρό ποδόσφαιρο. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την απόδοση της ομάδας, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ο αντίπαλος πίστευε πως με κλωτσιές μπορεί να μας σταματήσουν και καλά έκαναν. Εμείς σαν Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε τον αγώνα εναντίον κάθε Περέιρα».

Παράλληλα, ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος υποστήριξε ότι κακώς όντας παρατηρητής διαιτησίας βρέθηκε κοντά στον αγωνιστικό χώρο ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και πως μίλησε με τους διαιτητές του ματς πριν και μετά το παιχνίδι – του ζήτησε τον λόγο για τον οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται έτσι από την ΚΕΔ. Επίσης του μετέφερε ότι οφείλει συνολικά πολλές εξηγήσεις και εκείνος αλλά & ο Φούσεκ με την ΕΠΟ. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής από την πλευρά του δεν φάνηκε να θέλει να δώσει κάποια συνέχεια ούτε και να απαντήσει κάτι σχετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments