Ελλάδα

Φθιώτιδα: Σκότωσαν 41χρονο μπροστά στα παιδιά του με κασμά

Φθιώτιδα: Σκότωσαν 41χρονο μπροστά στα παιδιά του με κασμά
Φθιώτιδα: Ένας 41χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Πελασγία.

Φθιώτιδα: Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Φθιώτιδα όταν δύο αδέλφια σκότωσαν έναν πατέρα τεσσάρων παιδιών έπειτα από καυγά. Το τραγικό περιστατικό συνέβη εξαιτίας της συμπλοκής που είχαν Ρομά αλβανικής καταγωγής στην Πελασγία  και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 41χρονου ομοεθνή τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr. είχε προηγηθεί η έντονη λεκτική αντιπαράθεση που είχε το θύμα με τους δύο 36χρονους, που είναι δίδυμοι και τελικά το επεισόδιο εξελίχτηκε σε άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του θύματος που ήταν μπροστά στη συμπλοκή, αρχικά τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ κάποια στιγμή όπως είπε τον χτύπησαν και με έναν κασμά στο κεφάλι.

Το όλο σκηνικό μάλιστα έγινε έξω από τη σκηνή στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, όπου διαμένει η πολυμελής οικογένεια του θύματος. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός γύρω στις 18:00 στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι δράστες του στυγερού εγκλήματος, μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να εξαφανιστούν. Ακολούθησε καταδίωξη στη γύρω περιοχή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας και κατάφεραν να τους συλλάβουν στην παραλία της Πελασγίας.

Για τα καυσόξυλα έγινε το φονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα, τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν απλά να του ζητήσουν το λόγο και εκεί εξελίχθηκε σε συμπλοκή, χωρίς όμως να έχουν πρόσθεση να σκοτώσουν τον 41χρονο.

Στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι Αρχές εύλογα φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών. Αυτή την ώρα οι δράστες προσάγονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments